Sztárvilág

2009.05.13. 12:49

Két sráccal is csalta férjét Judy!

Judy férje csak az őt faggató újságíróktól tudta meg, hogy felesége nem csak mostani szerelmével csalta, hanem egy nála 13 évvel fiatalabb közös barátjukkal is.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Judy szerelmi élete az utóbbi időben meglehetősen kusza volt , mára azonban a szálak kezdenek kiegyenesedni.
[/caption]Óriási meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy a Grovehouse énekesnője, Judy válik a férjétől.
Roli nagyon elkényelmesedett a házasságunkban, és lusta volt, hogy bármit is tegyen érte. Én mondtam ki, hogy legyen vége. Úgy érzem, fellélegeztem, és nyitott vagyok egy új szerelemre – nyilatkozta akkoriban Judy. Azt is elárulta, hogy miért döntött rögtön a válás mellett. – Nem tudok, és nem is akarok együtt élni valakivel szerelem nélkül!

A közös baráttól tudta meg a férj

Ezek után nem kis megdöbbenést keltett Judy férjének, Rolinak a nyilatkozata. Elárulta, hogy megcsalta a felesége. Mint kiderült, a férj már hónapok óta gyanakodott, hogy az énekesnőnek van valakije. – Judy gyakran kimaradozott éjszakánként, azt mondta, a barátnőjénél alszik, a telefonját ilyenkor nem vette fel. Próbáltam elhessegetni a rossz érzéseimet, de később egy közös barátunktól megtudtam: Judynak már régóta van valakije – mesélte országnak–világnak a felszarvazott férj.

Az énekesnő számára ezután nem maradt más lehetőség, mint hogy töredelmesen bevallotta, már a házassága alatt beleszeretett egy nála 12 évvel fiatalabb fiúba, Balázsba. A pár ezek után eldöntötte, hogy véget vetnek a házasságuknak. A botrány szép lassan elcsendesedett, és Judy után a férje is talált magának új társat.

Derült égből Jocó

A válóperi procedura kellős közepén azonban az egyik napilaphoz besétált egy 22 éves fiatalember, Jocó, aki arról mesélt, hogy az énekesnő nem csak a mostani szerelmével, hanem vele is csalta a hites urát. Kapcsolatuk még az esküvő előtt kezdődött, majd néhány hónap után az énekesnő házassága alatt is folytatódott. Jocó jó viszonyban volt a férjjel, így folyamatosan lelkiismeret furdalása volt amiatt, hogy Judy vele csalja Rolit. Ám elmondása szerint ilyenkor az énekesnő biztatta, ne törődjön ezzel a bagatell problémával. Titkos kapcsolatuk csak akkor ért véget, amikor Judy életében feltűnt mostani szerelme, Balázs. Jocó szerint a felszarvazott férj csak most, az újságból fogja megtudni, hogy a felesége nem csak Balázzsal, de vele is...

Álmomban nem gondoltam volna, hogy Judy és Jocó között szorosabb kapcsolat is van. A srácot valóban elég jól ismertem, de semmit nem vettem észre abból, hogy szorosabb viszony lenne köztük. Ám sokáig azt sem akartam elhinni, hogy a feleségem Balázzsal csal, mert bíztam benne. Nem tudtam Jocóról, de ma már nem is érdekes ez a történet. Már csak a jelenlegi életemmel szeretnék foglalkozni, hiszen végre boldog vagyok egy másik lány mellett. Akik pedig becsaptak, számoljanak el saját lelkiismeretükkel.
Természetesen szerettük volna Judyt is megkérdezni, ám az énekesnő nem nyilatkozik.

Berni szintén zenész...?

Város szerte azt suttogják, hogy Gregor Bernadett és fiatal kollégája, Szabó Máté összejöttek! A gyönyörű színésznő így állt bosszút hűtlen férjén? Tény, Bernadett nem titkolja, hogy rokonszenves neki a fiatalember, és talányosan csak annyit nyilatkozott: „Több van köztünk munkakapcsolatnál.”

Kiskegyed

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva