Sztárvilág

2009.05.12. 10:46

Kezdődik a hollywoodi baby boom!

Idén sem maradhat el a baby boom a sztárok között! Tobey Maguire-ék is gyarapították a sztárbébik létszámát: Pókember megszemélyesítője most már egy kisfiúval is büszkélkedhet.

Kiskegyed Online

Egyelőre még titokban tartják a baba nevét

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A büszke szülők még nem hozták nyilvánosságra második gyermekük nevét.
[/caption]Megdöbbentő, hogy a híresség, mennyire rajonganak mostanában a családbővítésért. A Pókember sztárja is már kétszeres büszke apuka, a 2006 novemberében született Ruby Sweetheart után most egy kisfiúval bővült a család.

Megerősítem, hogy a mai napon megszületett Maguire-ék fia, a család egészséges és boldog – mondta a színész szóvívője a People magazinnak május 8-án. A csecsemő nevét, illetve adatait egyelőre nem hozták nyilvánosságra.



Időhiány gyötri a Pókembert

Tobey Maguire és az ékszertervező Jennifer Meyer 2003-ban ismerkedett össze, majd alig három esztendővel később el is jegyezték egymást. Egy titkos hawaii-i ceremónián kötötték egybe életüket 2007. szeptember 3-án. Hollywood sztárpárjaihoz képest a Maguire házaspár híresen nyugodt és kiegyensúlyozott életet él.

Hogy mennyi ideje lesz családjára Maguire-nek, arra valószínűleg még a színész is keresi a választ, hiszen jelenleg nagyon elfoglalt. Már elkezdődött a Pókember 4-5 forgatása, a büszke apuka ennek ellenére igyekszik minden szabadidejét újszülött kisfiával tölteni. Maguire nem jár rosszul azzal, hogy újra felveszi a piros-kék gúnyát: állítólag a hathónapos forgatás végén 50 millió dolláros gázsira számíthat a sztár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva