Sztárvilág

2009.05.28. 10:37

Kibékült Debreczeni Zita és Kedves Ferenc!

Két hónap mosolyszünet után újra turbékol a szerelmespár. Hírek szerint Zita és Ferenc mostanában egyre gyakrabban mutatkozott együtt, bár idáig tagadták, hogy kibékültek volna.

BAMA

Debreczeni Zita és Kedves Ferenc két hónappal ezelőtt, óriási médiafelhajtás közepette intett búcsút egymásnak. Döntésük véglegesnek bizonyult, ám a külön töltött idő csak megerősítette kapcsolatukat.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Kibékült Debreczeni Zita és Kedves Ferenc!
[/caption]

Nem bíztak egymásban!

A modell és milliárdos kedvesének szerelmét (anno) a féltékenység tette tönkre. Zitának – állítólag – az volt a hibája, hogy nem bízott szerelmében. Közszereplőként pedig el kell(ett) viselnie, hogy olykor-olykor ízeire szedi kapcsolatát a bulvármédia. Ehhez nem kell más, csak egy balul elsülő médiaesemény, ahol Kedves exszerelme, Bódi Sylvi is megjelent. A hírek szerint Zita halálosan féltékeny volt kolléganőjére, aminek lépten-nyomon hangot is adott. Ez sokszor veszekedésbe torkollott, majd szakítás lett a vége.



Megfontoltabbak lettek

Két hónapba tellett, hogy rájöjjenek: mindennél fontosabbak egymásnak. Tanulva esetükből lángra kapott szerelmüket most már sokkal óvatosabban kezelik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva