Sztárvilág

2009.05.08. 17:15

Lavina? Kiborul Angelina Jolie szennyese!

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata eddig sem tűnt felhőtlennek, és a helyzetet csak rontja, hogy hamarosan a boltok polcaira kerülhet két leleplező könyv is, melyben a színésznő magánéleti titkait teregetik ki. A hírek szerint a színésznő még a már elhunyt anyja udvarlójával is kikezdett.

Kiskegyed Online

Jolie fegyvertelen a múlt árnyaival szemben

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Tudatos vadász, aki mások boldogságára tör?
[/caption]

Úgy tűnik, visszaköszön az egykor vadóc és szexőrült Jolie múltja, hiszen olyan megdöbbentő hírek kerülnek minduntalan napvilágra, amelyek igencsak rossz színben tűntetik fel. A megjelenő könyvek szerint Jolie egy egy féltékeny, dörzsölt hazudozó, aki sportot űz abból, hogy más boldogságát tönkretegye – írja a Gala magazin. Egy ismerős szerint még nem csak a testvérét hálózta be szexuális vonzerejével, hanem saját anyjának a barátjára is kivetette a hálóját a múltban.

A sztárok magánéletének titkairól már több könyvvel is megjelent író, Andrew Morton és Angelina Jolie korábbi testőre, Mickey Brett által megjelenő könyvek valószínűleg hatással lesznek a Jolie-Pitt páros életére.

Pitt csak egy játékfigura lenne Jolie életében?



A Gala magazin szerint a színésznő nagyon is tudatosan vadászott a nős Brad Pittre, úgy vélte rokon lelkek és a szexi sztárral megvalósulhat az álma: egy multikulturális nagycsalád. Ám az évek múlásával Jolie nem tudta teljesen elfeledtetni kedvesével a volt feleséget, Anistont, ami rendre féltékenységi jelenetekre és gyűlölködő kijelentésekre adott okot.

Pitt egy időre elmenekült a valószínűleg mástól állapotos Jolie kirohanásai elől franciaországi otthonukba. Nemrég pedig Jennifer Aniston legjobb barátnőjének, Courteney Coxnak a társaságában látták bizalmasan beszélgetni. Állítólag Pitt megjegyezte, hogy még mindig szereti volt feleségét és nagyon hiányzik neki Aniston.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva