Sztárvilág

2009.05.27. 07:00

Liz Taylor válságos állapotban?

Elizabeth Taylort szombaton szállították az egyik Los Angeles-i klinikára, ám egyelőre nem tudni, hogy miért. Sajtósa annyit árult el közleményében, hogy Taylor jól van és egy csevegőoldal segítségével tartja a kapcsolatot rajongóival. A közel 80 éves színésznő állítólag Alzheimer-kórral küzd.

Kiskegyed Online

Elizabeth Taylor állapota az utóbbi időben egyre súlyosbodik. Szóvivője szerint azonban csak átmeneti rosszullét miatt került ismét kórházba. A 77 éves színésznő sajtósa elmondta: rutinvizsgálatról van szó és Taylor jól van.

Állítólag a színésznőnek még arra is van energiája, hogy egy népszerű csevegőoldalon keresztül tartsa a kapcsolatot rajongóival... Azt azonban egyelőre nem árulták el, hogy a színésznő melyik kórházban van és, hogy mikor engedik haza.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Liz Taylor válságos állapotban?
[/caption]

Csípőprotézis, tumor, Alzheimer-kór

Elizabeth Taylor tavaly is eltöltött néhány hetet az egyik Los Angeles-i kórházban, de akkor sem derült ki, hogy pontosan mi a baja. Annyi biztos, hogy Taylor évek óta tolószékben van, és több betegséggel küzdött az elmúlt években. 1995-ben csípőprotézist kapott, 1997-ben pedig tumort távolítottak el az agyából. Később arról cikkeztek, hogy Alzheimer-kórral küzd. Ezt azonban három évvel ezelőtt 2006-ban a CNN hírtelevíziónak adott interjújában cáfolta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva