Sztárvilág

2009.05.14. 15:04

Madonna megőrült? Összeházasodna 22 éves fiújával!

Madonna januárban vált el Guy Ritchie-től, ennek ellenére azonnal képes lenne igent mondani új barátjának, a mindössze 22 esztendős Jesus Luznak. A Mirror című lap értesülései szerint a világhírű énekesnő közös jövőt tervez a fiúval.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Már nem titkolóznak, nyíltan vállalják furcsa kapcsolatukat.
[/caption]„Amint papírokkal is alá tudom támasztani, hogy elváltunk, rögvest igent mondanék Luznak, ha megkérne” – nyilatkozta Madonna egy közkedvelt külföldi bulvárlapnak. Hét évig volt Guy felesége, s máris készen áll arra, hogy közös jövőt tervezzen a – túlontúl is – fiatal modellel. Mondhatnánk, ő az amerikai Mary Zsuzsi, hiszen a hazai popszakma csillaga sem saját korosztályából választott partnert. Az örökifjú énekesnő, volt férje rosszallása ellenére sem képes nemet mondani a nála 40 évvel fiatalabb Tamásnak.

Nincs már bujkálás!

Madonnát, és szemtelenül fiatal kedvesét korábban szinte lehetetlenség volt közösen lencsevégre kapni.

Azóta azonban nagyot fordult a világ kereke, hiszen már csak kéz a kézben járnak, gyakorlatilag elválaszthatatlanok lettek. A pár a hírek szerint New York-i esküvőt tervez, úgy, ahogyan azt a Kabbalah elvárja, hiszen Madonna lelkes követője a vallásnak. Luznak nincs egyszerű dolga: Madonna elvárja tőle, hogy – mivel Jesus katolikus vallású – olyan foglalkozásokon vegyen részt, ahol elsajátíthatja a Kabbalah tanait.

Hiába a pletykák, kitartanak egymás mellett

Habár szakításukról minden nap hírt ad valamelyik külföldi újság - legutóbb akkor, amikor Madonna belevágott egy újabb örökbefogadási procedúrába -, a hírekkel ellentétben nincs és nem is volt probléma közöttük. Olyannyira, hogy Jesus volt az egyetlen, aki az énekesnő mellett állt ebben a számára nehéz időszakban. A sztár három éves kisfia mellé szerette volna Afrikából adoptálni Mercy James-t, de a helyi hatóságok közbeszóltak, ezért meghiúsult a terv.

alex

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva