Sztárvilág

2009.05.20. 11:19

Már csak születendő babájára koncentrál a műsorvezető

A Napkelte műsorvezetője hamarosan szülni fog, ezért egy időre búcsút int a televíziózásnak. Jegyes-Tóth Krisztina büszke arra, hogy a nyolcadik hónapig teljes erőbedobással tudta végezni a munkáját.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Sokáig vezették a babával együtt a műsort.
[/caption]Ha csak egy időre is, de búcsút int a televíziónak Jegyes-Tóth Krisztina, a Napkelte népszerű műsorvezetője, hiszen hiszen hamarosan életet ad kislányának. A csinos műsorvezetőnek már csak egy hónapja van hátra a nagy napig, így nem halaszthatta tovább a búcsút. Arra azonban nagyon büszke, hogy minden nehézség nélkül, és munkával vészelte át terhességének egész időszakát. Kollégái is elbúcsúztatták a gömbölyödő pocakú kismamát, biztosítva arról, hogy mindenképpen visszavárják.

Kislány lesz, a család nagy örömére



- Dóra Eszternek fogják hívni. Különösen azért nagy öröm, hogy kislányunk lesz, mert a férjemnek az előző házasságából is kisfia született és a rokonságban is kisfiúk vannak, így főleg mindenki nagyon várja a kislányunk érkezését. Sok barátnőm ígérte, hogy ad majd különféle dolgokat én pedig nem csinálok presztízskérdést abból, hogy mindennek újnak kell lennie" – mondta el korábban a stop.hu portálnak a Magyar Televízió műsorvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva