Sztárvilág

2009.05.30. 12:58

Mary Zsuzsi életveszélyben van?!

Csont soványan, depressziós hangulatban tért vissza Németországból Mary Zsuzsi. Az énekesnőt megviselték az elmúlt hónapok herce-hurcái. Klapka György, a volt férj szerint exneje összeomlott idegileg…

Kiskegyed Online

Barátok, kollégák, rajongók, mindenki aggódik Mary Zsuzsiért. Nem elég, hogy nemrégiben alkoholizmussal vádolták, most arról hallani: Zsuzsi idegei felmondták a szolgálatot.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mary Zsuzsi életveszélyben van?!
[/caption]Határon túl

Az énekesnő, és nála évtizedekkel fiatalabb szerelme hetekkel ezelőtt Németországba utazott, a Blikk hírei szerint azonban a pár a napokban hazatért „vakációjáról”. Hírek szerint Zsuzsi csont soványan, és depressziós hangulatban érkezett haza, és azóta senkivel sem hajlandó szóba állni…



Támogatja volt feleségét!

Állítólag Klapka is értesült már róla, hogy exneje újra itthon van és nagyon is aggódik érte! Bár az üzletember látszólag harcban áll volt feleségével, támogatja is őt. Mint már többször elmondta: akárhogy is alakuljon Zsuzsi élete, amíg ő él, egykori szerelmének mindig lesz fedél a feje felett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva