Sztárvilág

2009.05.26. 15:30

Megszületett Farkasházi Réka második gyermeke

Sárközi Rebeka vasárnap 3750 grammal, 54 centiméterrel és hatalmas hajkoronával jött a világra. A kislánynak már van egy bátyja, Bence, aki minden bizonnyal óvni fogja majd hugicája minden lépését.

Kiskegyed Online

A szülők már nagyon várták második gyermekük érkezését, annak ellenére, hogy pár évvel ezelőtt majdnem szakítottak. Réka és férje kapcsolata az elmúlt években több volt, mint viharos, ma már azonban nyoma sincs közöttük a meg nem értésnek. Pedig két évvel ezelőtt egy hajszálon múlott, hogy nem váltak el...

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Megszületett Farkasházi Réka második gyermeke
[/caption]

Majdnem szerelem


A színésznő 2006-ban beleszeretett kollégájába, Németh Kristófba. Kitört a botrány, Réka pedig pakolt, és elköltözött Kristófhoz. Akkor mindketten úgy nyilatkoztak: ez sírig tartó szerelem, amelyet legalább két közös gyermekkel szeretnének megkoronázni. Pár hónap után „felébredtek”, az álomnak vége szakadt. Réka meggondolta magát és Kristóffal is szakított.



Egyedül, boldogan?


Majd a kisfiával együtt albérletbe költözött, és sem férjével sem színészszerelmével nem akart találkozni. Pár hónap külön élés után aztán újra arról lehetett hallani, a színésznő visszatalált férjéhez, aki végül megbocsátotta felesége kilengését... És a jelek szerint – az ő esetükben – sikeres volt az újrakezdés…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva