Sztárvilág

2009.05.29. 07:00

Mihalik Enikő az Év modellje!

Hat éve rendezik meg a Divat Díjkiosztó Gáláját, amellyel a divatszakmában dolgozó tehetséges emberek munkája előtt tisztelegnek mind a szervezők, mind a kollégák. Az idei eseményen is számos díj született. Mihalik Enikő az Év modellje lett!

Kiskegyed Online

Kevés olyan szerény, szimpatikus modell került ki kis országunkból, mint amilyen Mihalik Enikő, aki friss díja mellett az első magyar Glamour címlaplány elismeréssel is büszkélkedhet. A világhírű szépséggel Varga Ágota beszélgetett:

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mihalik Enikő az Év modellje!
[/caption]

Enikő Manhattan szívében, a Union Square-en lakik egy 18-ik emeleti kis lakásban, Anett Griffel, az észtországi modell barátnőjével.

“Anettet még a modellszálláson ismertem meg, rögtön jóba lettünk, és amint lehetőség adódott elköltöztünk egy saját, bérelt lakásba. Azóta is szuperül megvagyunk, esős napokon együtt szoktuk nyomni a Rockbandet, vagy az American Idol-t X-boxon.”
A ház földszintjén, jól bevett amerikai szokás szerint, egy kis wellness-központ található, ahol a lányok vasárnaponként kifújják magukat.
“Általában a fél napunkat itt töltjük, manikűr, pedikűr, masszás, száz százalék relaxáció és kényeztetés. Ilyenkor szoktuk kibeszélni a hét eseményeit, megosztani a legújabb pletykákat, és persze kidumálni a pasikat” – meséli a modell.

Eva Mendes szomszédságában

Ha hétköznap akad egy szabad délutánuk, a csajok legújabb hobbijuknak, a kerámiafestésnek hódolnak, egy “Color Me Mine Tribeca” nevű helyen, vagy shoppingkörutat rendeznek Sohoban, a manhattani butik-paradicsomban. Enikő kedvenc éttermei a Bar Pitti, ahol remek olasz kaját főznek, és a Blue Ribbon nevű sushi bár, amelyet sok hollywoodi híresség is látogat:
“Legutóbb Eva Mendes asztala mellet kaptunk helyet, szóba elegyedtünk és megbeszéltük, hogy egész New Yorkban nem lehet ennél jobb sushit enni.”

Az interjú folytatása és további képek a Glamouronline.hu oldalon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva