Sztárvilág

2009.05.27. 12:01

Mike Tyson kislánya felakasztotta magát!

Tegnap meghalt Mike Tyson kislánya. A négy éves gyermek azt játszotta, hogy felakasztja magát, így történt a tragikus baleset. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, de már nem tudtak segíteni rajta az orvosok.

Kiskegyed Online

A visszavonult nehézsúlyú bajnok lányát egy elektromos zsinóron lógva találta meg hétéves bátyja apja edzőtermében, miközben édesanyja egy másik szobában takarított. A kislányt életveszélyes állapotban szállították kórházba, aki pár órával később belehalt a sérüléseibe.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mike Tyson kislánya felakasztotta magát!
[/caption]
A futópadon játszott

- A futópadon játszott, amin van egy kötél a kijelző alatt hurok alakban. Vagy belecsúszott, vagy beletette a fejét, mert azt játszotta, hogy felakasztja magát, és később nem volt képes kiemelni magát onnan – mesélte a család egyik ismerőse a sajtónak.

Az anyja levette a kislányt a zsinórról és azonnal segítséget hívott. A kiérkező rendőrök és mentők újraélesztették a gyermeket, szívmasszázst alkalmaztak rajta, majd a közeli St. Joe''s kórházba szállították. Tyson nehézsúlyú bajnok nem tartózkodott a városban, ám ahogy értesült a hírről, hazautazott Phoenixbe. A vizsgálat szerint baleset történhetett. Eddig nem találtak gyanús körülményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva