Sztárvilág

2009.05.06. 14:47

Nem bánnak kesztyűs kézzel a terhes sorozatsztárokkal

Hiába a határtalan boldogság a gyermekáldás miatt, a női sorozatsztárok legtöbbször féltik a munkájukat. Ezért terhességükről először nem a családot értesítik, hanem a stábot. Hiszen a sorozatnak így vagy úgy, de folytatódni kell.

Kiskegyed Online

Nem egyszerű a gyerekvállalás, ha valakit napról-napra a képernyőn látunk egy-egy népszerű sorozatban. Előfordult már, hogy valakinek a terhességét is beleírták a sorozatba, de az a gyakoribb, hogy végleg elbúcsúznak a színészektől. És akadnak olyanok is, bár kevesen, akiket a pelenkázás után visszavárnak. A lényeg, hogy minél előbb ki kell találni, mi legyen az általuk eljátszott karakterrel.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nóra, azaz Varga Izabella hosszú Párizsi útra ment...
[/caption]

Varga Izabella - másodszorra beleírták

A Barátok közt ügyvédnőjét alakító Varga Izabella első terhessége alatt több évre eltűnt a sorozatból. Szerepe szerint Nóra Párizsban tartózkodott, majd egyszer csak visszatért a Mátyás király térre. Második terhességét már beleírták a sorozatba - a nézők kívánsága szerint.

Csapó Virág - Szegedre költözött

A Barátok közt Vicuskája, Csapó Virág szerepét is terhessége miatt kellett átírni. Az alkoholista fodrásznő karaktere úgy tűnt el a képernyőről, hogy leköltözött sorozatbeli férjéhez, Szilágyi Tamáshoz Szegedre. Azóta sem láttuk.

Farkasházi Réka - Hol Brüsszelben, hol otthon



A Barátok közt Kertész Mónikája szeptemberre várja második gyermekét. Négy évvel ezelőtt első babája megszületése miatt kellett távoznia a sorozatból. Karaktere munkát kapott Brüsszelben, ahonnan legutóbb látogatóba tért vissza, hogy elsimítson egy komoly családi konfliktust. Tavaly tavasszal pár hétre visszatért, de csak egy rövid időre, azóta műsorvezetőként tűnt fel. Hogy végleg visszatér-e, egyelőre nem lehet tudni.

Juga Veronika - Nyelvet tanul

Farkasházi Rékával majdnem egyidőben váltak meg a Berényi Katát játszó Juga Veronikától is, ugyanis a két barátnő szinte egyszerre esett teherbe. Kata a szerepe szerint elutazott Londonba nyelvet tanulni, ahonnan még bármikor visszatérhet.

Deutsch Anita - Vidékre költözött

A történet szerint vidéken élő édesapja házában szülte meg tavaly gyermekét Szilágyi Andrea, a Barátok közt üzletasszonya, így írták ki a sorozatból. Deutsch Anita az elmúlt hat év alatt másodszor távozott a sorozatból. Először kislánya, Emma születése miatt ment kisebb szabadságra, karaktere azonban egyre unalmasabbá vált, ezért úgy döntött a producer, végleg megválik a színésznőtől.

Mérai Katalin - A papát gondozta

Mérai Katalin azon szerencsések közé tartozik, akikre szülés után is számítottak a forgatókönyvírók. Négy hónappal szülési szabadsága után újra forgat a Barátok köztben. Berényi Klaudia lányaként Julit ezt megelőzően tavaly novemberben láthattuk. A történet szerint családi problémák miatt az édesapjához költözött vidékre.

További sztárpletykák a Kiskegyed Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva