Sztárvilág

2009.05.17. 10:18

Önerőből hagyta abba az ivást Miller Zoltán

Sokat változott az elmúlt években a színész-énekes Miller Zoltán. Letette a poharat, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Előbbi saját erejéből sikerült, utóbbi kedvese határtalan türelmének köszönhető.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Saját bevallása szerint sokat köszönhet párjának Miller Zoltán.
[/caption]Június 19-i koncertjén Fehér és fekete című CD-jének dalait is énekli Miller Zoltán, aki új szerzeményeiben sokat elárul önmagáról. Azt mondja, igazi nagy viharait mindig magánéleti gondok okozták, azok vetültek aztán ki szakmájára is.

Alkohol – menekülés a gondok elől

– Az elmúlt 15 évben bőven volt részem sikerben és kudarcban is. Előfordult, hogy utóbbiak feldolgozása közben a pohárhoz nyúltam – a művészvilágban gyakran megesik az ilyesmi. Már tudom, hogy az alkohol semmiféle megoldást nem nyújt. Nagy túlélő vagyok, mindig a hajamnál fogva rángattam ki magam a bajból. Utána óriási erőt adott a tudat, hogy sikerült kijönnöm egy kilátástalannak tűnő helyzetből is. Lobbanékony természet vagyok, ezen nem tudok változtatni, de próbálok figyelni, hogy ne hirtelen mondjak véleményt. Várok, amíg lehiggadok, és csak akkor mondom el, mert csak így lehet építő jellegű, és nem bántó, romboló a kritika. Régebben úgy gondoltam, egy szakmabeli jobban elfogadja egy művészember életét, rigolyáit, őrültségeit, mint egy civil. Ma már tudom, ez kizárólag szeretet, tisztelet és összetartozás kérdése.

Külcsín – ma már másodlagos

– A nők megtanítottak rá, hogy óvatos legyek, és jobban figyeljek az ösztöneimre: a szakítások időpontját és kiváltó okát persze nem tudtam előre, de egy ponton túl mindig éreztem, hogy a kapcsolat nem fog tovább működni. Azok az idők már elmúltak, amikor egy nő szépsége volt a legfontosabb számomra: persze ma is nagyon szeretem a szép nőket, de ennyi. Még két éve is teljesen más volt a véleményem.

Nekem is furcsa, hogy amit eddig nagyon fontosnak éreztem, az már nem annyira lényeges. Fontos tudni, hogy egy kapcsolatban mit kell megbeszélni, és mit nem. Vannak dolgok, amelyeken képtelenség változtatni: vagy elfogadom a másikat olyannak, amilyen, vagy nem. De nagyon sok olyan dolog is van, amiről feltétlenül beszélni kell. Lehet, hogy első nap még elnézően mosolyogsz egy zavaró apróságon, de tíz év múlva emiatt fog tönkremenni kapcsolat, mert az évek során megmérgezi belülről. Ezért az őszinte beszélgetéseket tartom a legfontosabbnak. Ezek nálunk tökéletesen működnek.

Kedvesem megküzdött kapcsolatunkért

– Párom és kisfiam, Dávid az első pillanattól nagyon jóban vannak, remekül megértjük egymást mi hárman. Kedvesemmel, akivel több mint fél éve együtt élünk, egy utazás során ismerkedtem meg. Annyira be voltam már zárkózva, hogy nem volt könnyű közel kerülnie hozzám, és rávennie, hogy újra próbálkozzam. Nagyon sokat küzdött ezért a kapcsolatért. Köszönöm! Próbára tettem őt, de nem szándékosan, hanem ösztönösen. Egy jó évébe telt, hogy elhiggyem, amit mond. Nem vele volt baj! Már annyira nem hittem az érzelmek őszinte és nyílt kinyilvánításában, hogy sokáig ellenálltam, de szerencsére ő kitartó volt.

Emberek és Szomszédok

Miller Zoltán 1973. december 10-én született Budapesten. Kisfia, Dávid 1996-ban született.
Szülei: Dobránszky Zsuzsanna és Miller Lajos operaénekesek.
Színház: A Gór Nagy Mária Színitanodában végzett. Azóta szabadúszó, musicalekben és prózai darabokban játszik. 2004-ben megkapta Az év legnépszerűbb színésze díjat.
Zene: 1995-től az Emberek zenekar énekese.
Tévé: 1996-tól több mint egy évig szerepelt a Szomszédok című szappanoperában.

Kiskegyed – Torma Ibolya

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva