Sztárvilág

2009.05.23. 07:00

Pornósztárok, akiknek sikerült a kiugrás

Férfiak rajongtak értük, bármit megadtak volna, csak hogy megérinthessék őket. Az egykori pornósztárok ma már civil életet élnek, és csak filmjeik emlékeztetik őket a letagadhatatlan múltra.

Kiskegyed Online

Vad Kati/Michelle Wild - Akkor váltott, amikor belefásult

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Tán a legnépszerűbb pornócsillagok voltak - ma már csak mosolyognak a múlton.
[/caption]A magyar szexfilmek egyik legnagyobb sztárja volt. Kedvessége és hihetetlen intelligenciája miatt kollégái is nagyon szerettek vele dolgozni. A pornó producer, Kovi nehezen vált meg tőle, de Kati megtalálta a helyét a civil életben.
- 2003-ban szálltam ki a pornószakmából. Már nem kötött le, és türelmem sem volt hozzá. Éreztem, hogy váltanom kell, mielőtt a kollégáimat bántanám meg a hozzáállásommal. Nem csak a munkámban történt akkor változás. Megismertem a férjemet, aki annak fogadott el, aki vagyok.

Niederkirchner Nikolett/Niki Belucci - Már megbánta, hogy dacból belevágott

Dacból lett pornó színésznő 19 évesen. Fehérnemű boltban dolgozott, ahol úgy érezte, rabszolgamunkát végeztetnek vele. Aktfotózással kezdte, majd a filmvásznon kötött ki. Mára nemzetközi hírű lemezlovas lett.
- Ha újra kezdhetném az életemet, biztos, hogy nem csinálnám. Nagyon hülye voltam, normális nő ilyet nem csinál. Öt és fél év után hagytam abba. Utána rögtön elkezdtem diszkókban dolgozni, mint lemezlovas. Boldog házasságban élek, szintén dj párom oldalán.



Monique Covet - Egy-két film még belefér valamikor

Nélküle szinte elképzelhetetlen a hazai pornószakma. Hat éve kényeztet férfiakat és nőket egyaránt a filmvásznon. Az utóbbi időben sorozatos tragédiák érték, ami szerinte összeköthető azzal, hogy abbahagyta a pornózást. Ma már boldog.
- Sosem voltam babonás, de számomra is érthetetlen módon, ahogy abbahagytam, mindig szomorú csapás ért engem. Túl vagyok két autóbaleseten, egy lovasbaleseten és egy hepatitis B fertőzésen is. Jelenleg Olaszországban és skandináv országokban dolgozom. Fotózásokat vállalok. Nem szeretnék azonban végleg lemondani a felnőtt filmek forgatásáról.

Faragó Judit/Judy Nero - Összeszedte az indulótőkét

Nem szereti, ha pornószínésznőnek titulálják. Soha nem forgatott férfiakkal, csak lányokkal vállalt jeleneteket. Ma már rádióműsort vezet, és a vendéglátóiparban szeretne érvényesülni.
- Nem volt már kihívás a szakmámban, ezért hagytam abba. Egyébként is rám sütötték, hogy pornószínésznő vagyok, holott soha nem dolgoztam pasikkal. Miután többet nem forgattam, erotikus darabot rendeztem. Most pedig egy rádiónál vagyok műsorvezető-szerkesztő.

Maya Gold - Még nézni sem szereti a filmjeit

Újsághirdetés nyomán került a pornó szakmába, és két évig ott is ragadt. 2004-ben – számtalan díj besöprése után – intett búcsút a felnőtt filmeknek. A Való Világ villájában töltött egy hét alatt ismerte meg igazán az ország apraja- nagyja. Soha nem tagadta, hogy nem szereti a pornófilmeket, még nézni sem. Maya az utóbbi időben eltűnt. Írt egy könyvet az életéről, és boldog szerelemben él párjával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva