Sztárvilág

2009.05.28. 07:00

Rosszul lett Máté Krisztina és Bárdos András kislánya!

Nehéz időszak áll a Máté Krisztina-Bárdos András házaspár mögött. Kislányuk, Anna éjszakáról éjszakára rosszul lett. A hosszadalmas vizsgálatok kiderítették, hogy a kicsi tojás- és tejérzékenységben szenved.

Kiskegyed Online

Máté Kriszta amellett, hogy igazi profi a szakmájában, egy végtelenül erős nő is. Így például tavaly senki nem vette észre rajta, amikor a Tények egyik adása előtt néhány perccel tudta meg, hogy szeretett nagymamája meghalt.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Rosszul lett Máté Krisztina és Bárdos András kislánya!
[/caption]

Először azt hitte, múló rosszullét

A népszerű műsorvezető most ismét egy nehéz időszakon van túl. Az elmúlt hónapokban ugyanis Krisztina nem sokat aludt. Tele volt aggódással és szorongással kislánya, Anna miatt, ám ebből a nézők semmit nem vettek észre. Kollégái viszont látták, hogy legbelül mennyire megviseli az aggodalom.

- Krisztina rendkívül jó anya. A legfontosabb dolog, a viszonyítási pont számára két gyereke, Ádám és Anna. A kisebbik, Anna rezdüléseit Kriszta már tapasztalt anyukaként tudta kezelni, így először nem esett pánikba, amikor még tavaly az év vége felé a kicsi az egyik éjszaka rosszul lett. Krisztina úgy gondolta, valamilyen vírusfertőzést kaphatott a kislánya – meséli az egyik kolléganője.

Epityeredett, ha lánya került szóba

A másfél éves lányka tünetei azonban nem javultak, minden este kezdődtek a rosszullétei. Kriszta és Bárdos András persze egyre inkább aggódtak, és heteken át vizsgálatról vizsgálatra jártak Annával.
- Krisztát régóta ismerem, de most láttam először ennyire elkeseredettnek. Többször észrevettem rajta, hogy a sírás szélén áll, de próbál uralkodni magán. Anna állapota nem javult, és Kriszta is egyre inkább kétségbeesett. Ha Annáról kérdeztük, egy pillanat alatt elfutotta a szemét a könny. Többször észrevettem, hogy sírt is. Nagyon aggódott a kicsi miatt. Azt hiszem, az egész TV2 velük együtt drukkolt, hogy ne legyen a kislánynak semmi komolyabb baja….

Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva