Sztárvilág

2009.05.17. 10:32

Sári Évinek elege van az előítéletekből

Nem mernek közeledni a férfiak Sári Évihez. A csinos énekesnőnek rosszul esik, hogy azok a férfiak is ítélkeznek felette, akik még csak egy szót sem váltottak vele.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A szőkéből barnává lett énekesnő konzervatív, nem kezdeményez a férfiaknál.
[/caption]Jó ideje egyedül van a csinos énekesnő, műsorvezető. Már a haja színét is megváltoztatta, szőkéből barna lett, de azt mondja, így is negatív előítélettel közelednek felé a férfiak - ha egyáltalán mernek!

- Nem tagadom, keresem az Igazit! Sokan nem gondolnák rólam, de konzervatív vagyok, bizony én nem tudok kezdeményezni egy pasinál. Aki oda mer hozzám jönni szórakozóhelyen, azzal szóba elegyedek, és ilyenkor szinte kivétel nélkül megkapom, hogy hát mást gondoltak rólam.

Nagyképűnek, fellengzősnek, megközelíthetetlennek tartanak - látatlanban. Sajnos eddig nem volt nagy szerencsém, sosem az eseteim a bátrabbak… De attól, hogy egyedül élek, még nagyon boldog vagyok. Nagy álmom teljesült, amikor megkaptam az egyik főszerepet a Vámpírok bálja című darabban, amiben újra szőkén állok színpadra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva