Sztárvilág

2009.05.10. 11:50

Szorcsik Vikit kétségbeesésbe taszítja a titokzatos hang

Egy szuszogó hang zaklatja Szorcsik Vikit! A színésznő rettenetesen unja már, hogy az illető telefonon – természetesen számkijelzés nélkül –, éjjel-nappal hívogatja őt. A BRFK szóvivője szerint Vikinek azonnal fel kell keresnie a rendőrséget!

Kiskegyed Online

A színésznőt hónapok óta rettegésben tartja az ismeretlen telefonáló. A folytonos telefonhívások miatt Szorcsiknak meg kellett változtatnia az elérhetőségét is. de minden intézkedés hiábavalónak bizonyult: a lelkes, ám lelkiismeretlen zaklató hamar kiderítette az új telefonszámot is.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Rettegve várja az újabb és újabb telefonhívásokat.
[/caption]

Már az éjszakák sem nyugodtak

„Nem értem, mi a jó neki ebben! Ha egy rajongó csinálja, akkor miért hallgat?!? Ha meg egy rosszakaróm, akkor legyen már annyi bátorság benne, hogy elmondja, mit akar, megkönnyebbül, aztán szépen elfelejtjük egymást… Megkeserítik ezek a hívások az életemet, előfordult, amikor odáig „merészkedett”, hogy beleszuszogott, amivel persze még jobban felidegesített!

Most már éjszaka sem hagy békén, és tudom, az lenne a legegyszerűbb, ha kikapcsolnám a telefonomat, de nem tehetem meg.” – nyilatkozta a színésznő az egyik bulvármagazinnak.

Rendőri segítség kell!

Viki már azon gondolkozik, hogy a rendőrséghez fordul segítségért: „Egyszerűen nem tehetek mást, nem hagyott nekem más lehetőséget… a rendőrségnek megvannak az eszközei arra, hogy kiderítse, ki hívogat. Szeretnék a szemébe nézni a zaklatómnak, s elmondani neki, hogy mennyire értelmetlen, amit csinál!” Tafferner Éva, a BRFK szóvivője szerint ilyen esetekben - ha valakit személyesen, levélben, vagy telefonon zaklatnak - mindenképpen fel kell keresni a legközelebbi rendőrkapitányságot, s ők majd megteszik a kellő lépéseket

alex

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva