Sztárvilág

2009.05.27. 07:00

Szorcsik Vikit volt barátja zaklatja!

A műsorvezető nap, mint nap kénytelen szembe nézni volt barátja zaklatásaival! Viki ugyanis nem tud elmenekülni a férfi elől. Hiába cserélte le már a telefonszámát is, a zaklatás folytatódott.

Kiskegyed Online

A sztárságnak hátrányai is vannak. Ezt most saját bőrén is megtapasztalhatja a színésznő. Vikit hosszú ideje telefonon zaklatja egy ismeretlen "rajongó", aki soha nem szól a kagylóba, csak szuszog. Eleinte a műsorvezető nem vette komolyan ezeket a hívásokat, de most már kezdenek terhesek lenni számára.

Haraggal váltak el

Viki még a telefonszámát is lecserélte, ám az ismeretlen azt is megszerezte. A színésznőnek vannak sejtései arról, hogy ki lehet az, aki már éjszaka is hívogatja. A sztár egy korábbi barátjára gondol, akivel anno nem a legszebben váltak el egymástól…



Honnan az ismertség?


Szorcsik Viki karrierjét a Jóban-Rosszban című sorozat főnővéreként kezdte. Majd amikor kiírták szerepéből új lehetőséget kapott a csatornától: a 10! című - sztárpletykákra épülő - műsor háziasszonya lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva