Sztárvilág

2009.05.28. 07:00

Szulák Andrea keményen szereti!

Andrea és kedvese egy szálloda halljában ismerkedtek meg. Szerelem volt első látásra, s az együtt töltött öt év csak megerősítette az érzelmeket. Szulák nyíltan vállalja, hogy kezdettől fogva ő a domináns a kapcsolatukban…

Kiskegyed Online

Andrea és Gábor jó pár évvel ezelőtt egy szálloda halljában találkoztak, s a férfi abban a pillanatban beleszeretett az énekesnőbe, amint meglátta. Azonnal megszerezte Szulák számát, kedvesen és őszintén kezdett udvarolni neki. Azóta elválaszthatatlanok. Szerelmük megkoronázásaként született Rozi, s Andrea kiegyensúlyozottabb, mint valaha. S habár félt egy újabb kapcsolattól, a Gáborral töltött évek bebizonyították, hogy nem pusztán szerelmesek egymásba, hanem összetartoznak.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Szulák Andrea keményen szereti!
[/caption]

Megméretett és győzött

Andi az ATV „A Nő háromszor” című műsorában elmondta, gyakran vannak problémák a kapcsolatukban, de csak azért, mert ha éppen nem történt semmi tragédia, csinálnak maguknak: „Nem szeretünk ásítozni egymás mellett”- mondta a művésznő.

 Andrea azt is bevallotta, hogy az első randevúk után is próbára tette Gábort: „Nem cicomáztam ki magam és jól viselte, utána elhívtam színházba, ahol pont az ellenkezője történik, gyönyörűen kiöltözve megyek, ráadásul engem ott imádnak. És tetszett neki, kiállta a próbákat” – áradozott a színésznő, aki egyébként ritkán oszt meg magánéletével kapcsolatos információkat a nagyérdeművel.

Ha a nő dominál…

Andi nyíltan vállalja, hogy kettejük közül ő az, aki a nadrágot viseli, de partnere képes kezelni a helyzetet: „Nagyon örültem, hogy nem hozza a szájában a papucsomat, hanem pasi marad mellettem… ha nem így lenne, hanem magam alá gyűrtem volna, akkor egész másként alakult volna a történet”- mondta a művésznő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva