Sztárvilág

2009.05.26. 07:00

Terhes vagy nem Voksán Virág?

Friss hírek szerint mégsem terhes a playmate, csupán vércukorszintjének ingadozása miatt gyötörték mostanában rosszullétek. Virág egyszer el is ájult, ami miatt egy közeli barátja azt gondolta róla, hogy állapotos. A népszerű közszereplő azonban cáfolta a róla keringő híreket.

Kiskegyed Online

Virág ugyanis már másfél hónapja szakított szerelmével és azóta sem volt férfi az életében. Rosszulléteinek oka csupán az, hogy rengeteget dolgozik, egyik forgatásról a másikra rohan, ami miatt néha leesik a vércukorszintje. Emiatt volt, hogy már el is ájult és ebből következtethette ki az egyik közeli ismerőse, – aki a hír terjesztője is – hogy Virág állapotos.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Terhes vagy nem Voksán Virág?
[/caption]
Még keresi az igazit!

A csípős nyelvű, gátlásosnak éppen nem nevezhető lánynál - bevallása szerint - az egyéjszakás kalandok szóba sem jöhetnek. Bár a celeb cseppet sem prűd, imádja a férfiak társaságát és meg is nézi őket. Ezt bizonyítja, amikor társműsorvezetőként tevékenykedett a Kalandra fal! című showműsorban és szemét feltűnően Bárdosi Sanyi testhez tapadó öltözékére, pontosabban hátsójára szegezte…



Először a fenekét

A fiatal lány először mindig a férfiak fenekét nézi meg és a külső jegyek ennyiben ki is merülnek nála. Virág sokkal inkább fontosnak tartja a belső tulajdonságokat és azt, hogy egy lelki hullámhosszon legyen választottjával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva