Sztárvilág

2009.05.06. 07:00

Több férfival is csalta férjét a fiatal énekesnő!

Már házasságuk előtt is összejárt egy nála 13 évvel fiatalabb férfival, és a frigy után sem tett le szeretőjéről. Judy, az ismert énekesnő állítólag nem is egy kalandba keveredett férje mellett. Utóbbival már külön váltak útjaik.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az hajdanvolt házaspár egyik tagja sem volt szentéletű, de az énekesnőről ez csak később derült ki.
[/caption]Judy és Roli házassága nem tartott sokáig. A médiaeseménnyé dagadt esküvő után pár hónappal már el is vált a fiatal sztárpár. A kapcsolat megromlásáért sokan a férjet támadták, akiről előbb derült ki, hogy új barátnője van. Tegnap azonban Judyról is lerántották a leplet. Sőt, ő nemcsak szakításuk után, házasságuk előtt és alatt is szeretőt tartott. Sőt, a Blikk információi szerint a nála jóval fiatalabb szeretőjét is egy másik férfiért hagyta el, miközben ujján ott csillogott a karikagyűrű…



Egyedül nem megy…

De nemcsak Judy házassága fuccsolt be az elmúlt hónapokban. A sort Ördög Nóra és hét éves kapcsolata nyitotta, ami pár hónappal az hetedhét országra szóló esküvő után nem sokkal szakadt meg. Őket követte Liptai és Gesztesi állítólagos búcsúja – igaz róluk egyelőre még nem derült ki igazán, hogy hányadán is állnak… Erdélyi Mónika és Mukli Gyula döntése is sokkolta a közvéleményt, hiszen nekik – bár ők nem házasodtak össze – nemrégiben született közös gyermekük….

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva