Sztárvilág

2009.05.18. 11:37

Trióban folytatja Gregor Bernadett

Gregor Bernadett szereti kipróbálni magát minden műfajban. Miután kénytelen volt megválni a Jóban Rosszban sorozattól, új kihívásokat keresett. A színésznő hagyta, hogy a temperamentumos, pörgős, spanyolos latin zene magával ragadja.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A pörgős, latinos zenének Gregor Bernadett sem tudott ellenállni.
[/caption]Miután rendeződött magánéleti válsága és megbocsátott félrelépő férjének, munkanélküli helyzetén kellett változtatni, így aztán örömmel fogadta el a Tornádó trió ajánlatát – írja a Blikk. A Pesti Magyar Színház színészei már hosszú évek óta játszanak együtt, de most régóta tartó barátságuk egy közös dalban is megnyilvánul. Az együttes egy pikáns, közös kalandra csábította a végzet asszonyaként ismert Gregor Bernadettet.



- Rögtön belementem, mert nagyon tetszett az ötlet. Egyelőre a fellépések alkalmával csak egy dalt fogok énekelni velük, de ha jól megy és szeretnék, akár többet is szívesen vállalok. Még nem volt koncertünk, de nyáron már rengeteg lesz, először júliusban fogunk fellépni – magyarázta a szép színésznő a lapnak

Alig pár ezer forint jut neki

A színésznő ezidáig még nem merészkedett a popzene világába, bár világhírű operaénekes édesapja, Gregor József révén neki is juthatott a muzikális tehetségből. A napilap információi szerint a zenekar – a színésznő, a formáció két tagja és a koncertszervező – egy fellépés alkalmával 180 ezer forint plusz áfás gázsin osztozik. Az színművésznő úgy véli, bár az elosztott összeg nagyon kevés, megéri a többórás utazást is a fellépéssel együtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva