Sztárvilág

2009.05.07. 12:18

Újra gyermeket vár a híradós?

Sokan tudni vélik, hogy bővül a szép híradós, és a rádiós fenegyerek családja. Esküvőről ugyan még mindig nem hallani, ám a Várkonyi-Bochkor páros a hírek szerint nem zárkózik el egy újabb baba érkezése elől.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A pár minden pletyka ellenére boldog, és újabb gyermeket is vállalnának.
[/caption]Ismét kopogtat a gólya a tévés-rádiós párosnál – suttogják Várkonyi Andrea munkahelyén. A feltételezést arra alapozzák, hogy Andrea az utóbbi időben felszedett jó pár kilót és folyton mosolyog! Kollégája és műsorvezető társa azonban úgy tudja, egyelőre nem erről van szó. Pachmann Péter szerint Andrea arcán már gyermeke születése ott van az a bizonyos mosoly, sokkal kiegyensúlyozottabb, mint annak előtte, és mindig jókedvű!

A kapcsolatukat övező kétkedő kórus ellenére Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea továbbra is boldogok együtt, sőt, mindketten örülnének már egy újabb babának – értesült a Hot! Magazin.

Hosszú út vezet a boldogságig

A híradós és a rádiós fenegyerek kapcsolata nem indult egyszerűen, hiszen még akkor szerettek egymásba, amikor Andrea férjnél volt. A csinos tévésnek nem született gyermeke házasságából és orvosai sem biztatták túl sok jóval. Bochkor Gáborral való kapcsolatának gyümölcseként azonban hamarosan világra jött kislányuk, Nóri. Ekkor a kislány vezetéknevével akadtak gondok, ugyanis fogantatásakor Andrea még férjnél volt, így a Nóri automatikusan az előző párja vezetéknevét kaphatta. Tavalyelőtt októberben azonban ez a probléma is megoldódott. A Szegedi Városi Bíróságon határozata szerint azóta a Bochkor Nóra nevet viselheti a boldog baba, és várhatja a kistesót. Aki előbb vagy utóbb csak-csak megérkezik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva