Sztárvilág

2009.05.19. 14:46

Vége! Kapócs Zsóka kiadta Kamarás Iván útját!

Hiába igyekeztek megmenteni a már öt éve tartó kapcsolatukat, bár eddig sikerült titkolniuk: Kapócs Zsóka és Kamarás Iván végleg szakított egymással.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A hírek szerint Zsókáé volt az utolsó szó az ötéves kapcsolatban.
[/caption]Egy, a párhoz közel álló barát szerint Kapócs Zsóka részéről elpárolgott a szerelem, ezért szakított végleg Kamarás Ivánnal. Noha a két érintett fél nem kívánt nyilatkozni, a Blikk információi szerint Kamarás már hetekkel ezelőtt hazaköltözött a lakásába. Néhány héttel ezelőtt már felröppent a hír, mely szerint a színészpáros különvált egymástól, ám közben az is napvilágra került, hogy közösen utaznak Egyiptomba. Sőt, pár hete még ők is cáfolták, hogy különválnának útjaik.

- Zsóka és Iván gyakran találkozgatnak. Az sem ritka, hogy együtt mutatkoznak különböző rendezvényeken, ám ez nem jelenti azt, hogy még együtt is vannak. Szakítottak, úgy tudom, hogy Zsóka részéről hűlt ki a szerelem. Kitette Iván szűrét, és már nem is engedi vissza - árulta el a napilapnak a pár egyik közeli ismerőse.



Komolyan gondolták

Kapócs Zsóka és Kamarás Iván csak a második együtt töltött évük után vállalták fel a szerelmüket, mivel Ivánt akkor még hivatalosan a volt feleségéhez kötődött. Ezt követően azonban elvált az asszonytól, nagyobbik fia édesanyjától. A szívtipró hírében álló Kamarás Iván nem futó kapcsolatként élte meg szerelmét Kapócs Zsókával. A színész egy hajdúszoboszlói wellness- szállodában kérte meg az egykori szépségkirálynő kezét, aki azonnal igent mondott. A férfi egy 7 kis brillből kirakott gyűrűvel biztosította Zsókát szerelméről. Híresztelések szerint az egykori szépségkirálynő a lánykérést követően visszavitte a gyűrűt, és egy sokkal több brillesre cseréltette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva