Sztárvilág

2009.05.26. 07:00

Veszélyben a népszerű sorozatsztár!

Várdai Anikó megélhetési problémái egyre súlyosbodnak. Amióta ugyanis kiírták a Jóban-Rosszban sorozatból, szinte napról napra él. Nincs munkája, alig tudja fizetni hitelét, és lassan a végkielégítése is elfogy. Egyelőre még bizakodó, de ha nem történik hamarosan valami, lehet, hogy a el kell adnia lakását is.

Kiskegyed Online

A 28 éves színésznő januárban került ki a sorozatból, és azóta sem talált munkát. Pedig a Anikónak nagy szüksége lenne a pénzre, mert nyolc és fél millió forintos hitelt kell törlesztenie –írja a Blikk. Várdai Anikó elmondta: váratlanul érte, hogy kiírták a sorozatból, főleg azért, mert az egyik legnépszerűbb karaktert játszotta.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Veszélyben a népszerű sorozatsztár!
[/caption]
Lelki bajok

A munkanélküliség pedig nemcsak anyagi, hanem lelki nyomokat is hagyott Anikó életében.

A fiatal színésznő depressziós lett, hiszen 4 év folyamatos munka után most úgy érzi, hogy nincs szükség rá. Hírek szerint volt, hogy napokig ki sem mozdult a lakásából. Bár a lelki gondok jelenleg enyhültek Anikó életében, az anyagiak viszont továbbra sem normalizálódtak. Takarékoskodni már akkor sem tudott, amikor volt munkája és a végkielégítése is a végét járja… Az egykor felkapott sorozatsztár fejében – hírek szerint - már az is megfordult, hogy eladja lakását, de azért reméli: erre nem kerül sor, és hamarosan újra kap munkát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva