Sztárvilág

2009.06.12. 11:36

A Jóban Rosszban Pongrácz doktora is távozik!

Alapító tag távozhat a Jóban Rosszban-ból. A sorozat egyik alapító karaktere, Pongrácz főorvos a hírek szerint súlyos betegség áldozata lehet.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Pongrácz doktor súlyos egészségügyi problémákkal küzd...
[/caption]A TV2 Jóban Rosszban sorozata újabb főszereplőtől válhat meg. A Blikk információja szerint a Csillagvirág klinika Pongrácz főorvosa lesz a „tisztogatás” következő áldozata. A karaktert alakító Gazdag Tibor a lapnak sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt, sejtelmesen csak annyit mondott: Pongrácz doktor súlyos egészségügyi problémákkal küzd! A közkedvelt színész azon mondata, hogy „Vannak munkáim a Jóban Rosszban sorozaton kívül is”, sokat sejtet jövőjével kapcsolatban. A napilap úgy véli, gazdasági megfontolások is közrejátszhatnak a szerep megszüntetésében, hiszen – értesülésük szerint – Pongrácz doktor megformálása havi 800 ezer forintjába kerülhetett a csatornának.



Lassan kicserélődik a gárda

Nem ő az egyetlen, akinek az utóbbi időben „elfáradt a karaktere”, tekintélyes a lista. Megváltak már Szorcsik Viktóriától, Tallós Ritától, Várdai Anikótól, Fridel Fruzsinától, Szanitter Dávidtól, Puskás Petitől és Gregor Bernadettől, Vándor Évától, Előd Álmostól, nemrégiben pedig Nagyváradi Erzsébetet költözött el a szappanoperából.

Ajánljuk még:

- Kirúgott képernyősök - képgalériával >>>

- Veszélyben a népszerű sorozatsztár! >>>

- Leszbikus kalandba keveredett a Barátok közt egykori sztárja! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva