Sztárvilág

2009.06.10. 10:09

A szoptatás alatt mégsem vetkőzik Sarka Kata!

A híresztelésekkel ellentétben nem vetkőzik Sarka Kata egyik férfimagazinnak sem. Bár az ajánlat kecsegtető és hízelgő, Hajdú Péter nem engedi, hogy felesége idomain csámcsogjanak a férfiak.

Kiskegyed Online

Nem ez az első eset, hogy meztelen képsorozatot szeretnének készíteni a producer feleségével. Eddig egy alkalommal mondott igent Kata, és akkor is csak azzal a kikötéssel, hogy kizárólag fürdőruhában hajlandó a fényképezőgép elé állni.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Péter nem engedi modell feleségének, hogy vetkőzzön.
[/caption]

Csípőből nem a pocakos aktra

- Még Noémi születése előtt készült az említett sorozat. Akkor is nehezen tudtam feloldódni. A férjem, végig ott volt a fotózáson, ő mondta meg, mit vehetek fel, és ő bólintott rá a felhasználható képekre. Bevallom, jól esik a féltése és aggódása, nem érzem úgy, hogy korlátozna. Kevesen tudják, hogy amikor terhes voltam, pocakos aktképeket akartak rólam készíteni, Demi Moore mintájára. Gondolkodás nélkül nemet mondtam. Nem vagyok álszent, sem prűd, de mindennek van határa. Most már családanya vagyok, felelnem kell minden tettemért, hogy a kislányomnak a későbbiekben se kelljen szégyenkeznie miattam. Ezért kétszer is meggondolom, hogy elvállaljak-e egy férfimagazin-fotózást. Ezúttal nem azért mondtam nemet, mert csak négy hónapja szültem. Remek formában érzem magam, de a férjem nem szeretné, ha a képeimet az autószerelő műhely falán látná viszont, amint erre csorgatják nyálukat a férfiak.

Lassan visszatér a bomba alak

Katának egyébként tényleg nem kellene szégyenkeznie, hiszen az utóbbi három hétben nyolc kilótól szabadult meg, lassan visszanyeri szülés előtti alakját.
- Nagyon odafigyelek magamra. Nem eszem kenyeret, krumplit, rizst és édességet. A szigorú diétámnak végre meglett az eredménye, büszke vagyok magamra. Nagyon hízelgő, hogy a férfimagazinok megtisztelnek a felkéréseikkel, de meg kell érteniük, hogy a vetkőzés az egész családomat érinti.

Ezért aktot, vagy félaktot soha nem vállalnék el. 22 éves vagyok, talán egyszer majd bikiniben készül rólam még fotósorozat, de az nem most lesz.

Egy nap csak magára

Hetente egy nap kizárólag Katáé. Akkor a nagyszülők valamelyike felügyel a kis Noémire, míg anyukája kényezteti magát - fodrászhoz, manikűröshöz megy, vagy éppen bevásárol.
- Szükségem van erre az egy napra. Még így sem tudok mindent elintézni. Noémi az életem értelme, róla szól minden percem, de nem hanyagolhatom el magam, hiszen van egy férjem, akit nem zsíros hajjal, szakadt melegítőben szeretnék otthon várni.


Kiskegyed - Pallos Viktória

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva