Sztárvilág

2009.06.16. 10:45

Angelina Jolie és Victoria Beckham közös titka

Van, aki a könyvírásban vagy az éneklésben, más a kormányzásban vagy a sportban, míg megint más az önzetlen segítségnyújtásban úgy csúcsszuper, ahogy van. De vajon mi a sztárok titka? Honnan indultak, és hogyan lettek világelsők? Kiderül összeállításunkból.

BAMA

Egy dologban minden világsztár egyforma: őstehetség, hiszen ha nem ő lenne a legjobb a szakmájában nem jutott volna el odáig, ahol most van. Akár Oprah-t, Bonot vagy J. K. Rowling-ot - Harry Potter szülőanyját - nézzük, mindenki verhetetlen valamiben.

A világhírű írónő például szinte napok alatt vált milliárdossá. Csak a Harry Potter befejező kötetéből 44 millió darabot adtak el… Ám amikor évekkel ezelőtt kitalálta, hogy írásba foglalja a varázslóiskola tanulóinak mindennapjait, még csak nem is sejtette, hogy ötlete egyszer majd a legelismertebb írók közé repíti.

De Oprah - aki hányatott sorsú családból és egy nyomornegyed lakójaként tengette gyermekéveit - sem gondolta soha, hogy egyszer ő lesz Amerika első számú médiaszemélyisége. Ám kitartásának és tehetségének köszönhetően ma már semmire sincsen gondja.

Ahogy Bononak – a U2 frontemberének – sem, igaz ő, ellentétben az előbb említett sztárokkal, nem csak saját számlájára termel. Az énekes ugyanis bevételeinek nagy részét karitatív tevékenységekre fordítja: Bono Vox 1985-ben kötelezte el magát a humanitáriánus munka mellett, miután elkísérte feleségét egy önkéntes program keretében Etiópiába. Innentől kezdve megállíthatatlanul adakozik, segít, és siet oda, ahol szükség van rá.

Képgalériánkban sztárok, akik a legjobbak valamiben >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva