Sztárvilág

2009.06.17. 14:18

Beindul Torres Dani nemzetközi karrierje?

Az egykori megasztáros méltán lehet büszke magára: a „Song of the year” nevű nemzetközi verseny második helyezettjeként az eddigi legjobb eredményt érte el a valaha induló összes magyar közül.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lehet, hogy a népszerű zenész meg sem áll a világhírnévig?
[/caption]Drivin’ című számával tarol Torres Dani. A fiatal énekes rock kategóriában nyerte el az „Év hangja” nemzetközi dalszerző-és dalszövegíró verseny második helyét áprilisban. A megmérettetés világsikert hozhat számára, hiszen dalai eljuthatnak rengeteg zenei producerhez – írja a danubius online. A versenynek még nincs vége: a havonta kiválasztott anyagok többszörös zsűrizésen mennek át, míg végül egyetlen dal mindent visz. A fődíj 10 ezer dollár, valamint a vele járó óriási szakmai elismerés.



Ecuadorban is kiadná a lemezt

A meglehetősen zúzós szám az énekes Revolution című albumán hallható, melyen igencsak keverednek a stílusok: reggae, rock és pezsgő latin ritmusok szólalnak meg három nyelven, angolul, magyarul és spanyolul. Torres Dani most éppen azt tervezi, szülőhazájában, Ecuadorban is kiadja lemezét.

Ajánljuk még:

- Fekete Dávid: Tényleg jó fiú vagyok! >>>

- Oláh Ibolya összeomlott - képgalériával >>>

- Tíz év együttélés után elválik a megasztáros >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva