Sztárvilág

2009.06.16. 16:35

Bencsik Tamara szexi fotókkal debütál!

A Megasztár 4 sztárja nemrég dobta piacra első lemezét. A vajdasági lány duplán is gondoskodott a sikerről: nem csak a dalok, de a borítóhoz mellékelt pikáns fotók is figyelemre méltók.

Kiskegyed Online

A fotózás elején maga az énekesnő sem gondolta volna, hogy lekerül róla a felső. Ahogy azonban telt-múlt az idő, a fotósok rábeszélték Tamarát: mutassa meg, ami szép rajta! Úgy tűnik, ez a párját sem zavarta, sőt, ő is bátorította kedvesét a vetkőzésre, mondván, büszke rá.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Bencsik Tamara szexi fotókkal debütál!
[/caption]A fiatal lány kijelentette: nem vetkőzik

A vajdasági lány azonban kategorikusan kijelentette: bár a fotókkal elégedett, hiszen azok szépek és erotikusak, ha megkeresik, hogy vetkőzzön, nemet mond. Korábban már a Playboy is megkörnyékezte, ám ő visszautasította az ajánlatot:



„Már annyi énekesnő levetkőzött, miért ne lehetnék én az, aki nem teszi meg?! Azt akarom, hogy így fogadjanak el!” – nyilatkozta a Bors.

Könnyen meglehet azonban, hogy mégsem kell sokat várnunk egy újabb szemrevaló képsorozat megjelenésére. Tamara ugyanis kijelentette: egy szép fehérneműs összeállításon nem sokat gondolkodna.

További cikkek a témában:

- Meztelen testek Hollywoodból >>>

- Teszteld az érzékiséged >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva