Sztárvilág

2009.06.24. 17:55

Bódi Sylvi is dubai-i lány volt?

Nemrég dobták piacra Molnár Anikó könyvét, melyben az egykori Való Világ sztár elsőként vallotta be a celebek közül, hogy prosti volt Dubaiban. Most Bódy Sylviről kapott szárnyra hasonló hír.

BAMA

Internetes videónaplójában Havas Henrik szájából hangzott el, hogy Bódi ő is Dubaiban vált "népszerűvé". A bulvársztárok életét előszeretettel boncolgató riporter meglepő nyíltsággal állítja párhuzamba Molnár Anikó és Bódy Sylvi „karrierjét”.

Mi történt Bódy Sylvivel?

Havas Anikóval példálózik: ő bezzeg felvállalta, hogy egy hónapig kényeztetett egy herceget havi egymillióért, nem így a többi lány, akik rendszerint mellébeszél. A riporter szerint Bódi azzal árulta el múltját, hogy magára ismert az Anikó által emlegetett „dubajozó” lányokban.

Nem Vesta szűz?

Havas szerint Sylvi kiakadt: „Bódi Sylvi pedig azt mondja: éppen csak a nevemet nem írták le, hogy ő az a lány, aki egyébként..., vagy a lányok közül az egyik, aki kijár. Nem is értem. Bódi Sylviről tényleg azt hittem, hogy egy vegyészmérnök végzettséggel rendelkező Vesta szűz” – írja a riporter.

Sylvi tagad, Anikó hallgat

Most tehát áll a bál. Molnár Anikó nem nyilatkozik, továbbra sem hajlandó neveket mondani, és állítása szerint egyébként sem tudja, ki jár Dubaiba és ki nem. Kérdés, akkor vajon Havas honnan szerezhetett erről tudomást? Lehet, hogy a következő könyve Bódi Sylviről fog szólni? Aligha, hiszen a playmate a történtek kapcsán így nyilatkozott a Borsnak: – Soha életemben nem beszéltem Havassal. Nem tudom, honnan veszi ezt a marhaságot, és nem is érdekel.

Külföldön keresi a boldogságot

Elnézve a playmate életszínvonalát és mentalitását, könnyen hihető: ő is külföldön kereste a testi-lelki örömöket. Főleg, ha legutóbbi nyilatkozataira gondolunk, amelyben kifejtette: itthon már nem is érdemes párt keresnie, hiszen félnek tőle a férfiak. Éppen ezért, ha elutazik, szinte mindig talál magának valakit, akivel pár napig elszórakozhat. Lehet, hogy külföldi hódításai között dubai-i hercegek is szerepelnek?

Havas előszeretettel rántja le a leplet a mai bulvársztárocskákról: 2007-ben a playmate Kelemen Anna történeteit vetette papírra „Méhkirálynő” címmel, most pedig Molnár Anikó életét dolgozza fel „A sztár, a lúzer és aki az anyját kereste” című könyvében. Ha a riporter többi kötetét megnézzük, rögtön feltűnik, hogy - egy-két kivétellel - mind a szexualitással foglalkozik. Ilyen a Pornó I., II. is, a Kurvaélet, valamint a már említett sztárokról szóló kötetek is.

Ajánljuk még:

- Bódi Sylvi határtalan gyönyört keres >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva