Sztárvilág

2009.06.11. 07:00

Csányi Sándor beelőzte vetélytársait!

Egyre többet találkozik egykori feleségével Csányi Sándor. A színész jókedvét az is tovább fokozhatja, hogy idén megkapta a Radnóti Színház legjobb színészének járó elismerést.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az idei legjobb színész a Bunbury című darab előadásán.
[/caption]Sok tekintetben kedvenc Csányi Sándor, a Radnóti színház művésze. Legfőképpen a női szívek megdobogtatójaként ismerjük a sármos fiatalembert, ám most színészi kvalitásai miatt jár a főhajtás. Kollégái és a közönség szavazata alapján ugyanis a Radnóti Színház legjobb színészének járó díjat idén Csányi Sándor kapta. A legjobb színésznő Szávai Viki lett, a közönségdíjat pedig Szervét Tibor érdemelte ki.

Újra együtt az exnejjel?

A szívtipró neve azonban nem csak szakmai sikerei miatt forog közszájon. Azt beszélik, hogy három év után újra egymásra talált az egykori házaspár.

Csányi Sándor és Pokorny Lia kapcsolata a válásuk után sem romlott meg teljesen, soha nem távolodtak el igazán egymástól, hiszen közös gyermekük, az öt és fél éves Misi egy életre összeköti őket. Ám azóta, hogy Sándor és egykori szerelme, Erdélyi Tímea útjai szétváltak, a színész egyre gyakrabban tűnt fel Lia oldalán. Nemrég pedig egy társasági eseményen is együtt jelentek meg, és láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. Még a vak is látta, hogy több van köztük egy sima barátságnál.

További cikkeink:

- Csányi Sándor szereti, ha nézik közben... >>>

- Csányi Sándor elriasztja a nőket maga mellől! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva