Sztárvilág

2009.06.08. 07:00

Csúnyán átvágta magyar barátnője az Oscar-díjas színészt!

Hiába vett jegygyűrűt Adrian Brody magyar származású barátnőjének, a dögös Elsa Pataky inkább a francia szépfiút, Oliver Martinezt választotta.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az idill a múlté, a menyasszony megszökött.
[/caption]Adrian Brodyt üldözi a balsorsa. Nem elég, hogy átmenelileg „lemondott róla” Hollywood, most még barátnője is ejtette, ráadásul egy másik férfiért! A magyar ősökkel is rendelkező színész 2002-ben nyerte meg az Oscar-díjat, azóta nem sok szereppel bombázta a filmipar. Színészi sikerek híján legalább az a tény boldogíthatta, hogy két évvel ezelőtt összejött a szintén magyar származású Elsa Patakyval. A B-kategóriás „trancsírfilmek” dögös királynője olyannyira az ujjai köré csavarta Brodyt, hogy még jegygyűrűt is vett a színésznőnek.

Két férfi, egy nő?

Az idillnek azonban néhány hete vége szakadt – írja a Hot! Magazin. „Elsa először egy kis időt kért, majd azt mondta, még nem kész arra, hogy megállapodjon, és Adrianra csak, mint egy barátra tekint” – mesélte Adrian Brody egyik közeli barátja.

A színész természetesen alaposan feldühödött Elsa viselkedésén, és teljesen kikészült. Hát még akkor, amikor kiderült, hogy a szakítás oka egy másik férfi, jelesül Oliver Martinez, Kylie Minogue exkedvese. A 33 éves színésznő gyaníthatóan már régóta ápol intim viszonyt Martinezzel, hiszen a szakítás után „néhány órával” már Párizsban volt, hogy közös házat vásároljanak új partnerével. Az egyelőre vigasztalhatatlan Brodynnak pedig marad a szakítás keserve.

További cikkeink:

- Kylie Minouge visszavonulna? >>>

- Nézd csak! Kylie új bomba pasija tiszta Olivier!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva