Sztárvilág

2009.06.02. 07:00

Delhusa Gjont szexuális zaklatással vádolják!

Csúnya botrány! Delhusa Gjont volt élettársa azzal vádolja, hogy elhidegítette tőle a lányát, és szexuálisan is zaklatta. A kislány otthonba került, de kiáll Gjoni mellett.

Kiskegyed Online

Delhusa Gjon és volt élettársa története nem tegnap kezdődött, mint ahogy az ehhez kapcsolódó botrányok sem. Gjoni már régebben is mesélt arról, hogy a gyereknek ugyanúgy magvakon kellett élnie, mint ahogy azt az egyik vallás iránt elkötelezett anyja tette. A kislány úgy cseperedett fel, hogy amikor az anyja egy fényes csillagot látott, üvöltözni kezdett: fogadja magához, mert ő Syrius gyermeke. Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt minden volt a kis Andika élete, csak nem nyugodt és boldog. Az énekes többször is elmeszakértői vizsgálatot javasolt volt szerelmének. Mindezek ellenére az asszony Gjoni szomszédságában kezdett el építkezni.

Gjoni "megörökölte" Andikát

- Tíz évvel ezelőtt kértem az élettársamat, hogy hozassa Magyarországra Andikát, és neveljük fel együtt a kislányt.

A három fiúgyerekem mellett ugyanis mindig szerettem volna egy kislányt. Aztán szakításunk után nem sokkal azon kaptam magam, hogy a valóságban is van egy lányom… Az történt ugyanis, hogy a gyerek gyakran átjárt hozzám, aztán egy napon az édesanyja egyszerűen itthagyta. Feltűnt valaki az életében, s amíg ő ezzel az emberrel élt, addig a gyerek itt maradt egyedül, nálam.

Andi otthonban, Delhusa készen van


- A kislány élete kezdett teljesen rendbe jönni, ám előbukkant az édesanyja, és arra bujtogatta, mondja azt mindenkinek, hogy én szexuálisan zaklatom! Ezzel és a saját vádaskodásaival teljesen kiborította a lányát! A volt élettársamat még az sem zavarja, hogy ezzel nem velem szúr ki, hanem a gyerekét készíti ki idegileg.

A cikk folytatása a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva