Sztárvilág

2009.06.17. 17:05

Egyedül nem megy: sztárok és milliók

Vannak sztárok, akik egymás nélkül nem sokra vitték volna. Tehetségüknek köszönhetően persze biztos, hogy egyedül is értek volna el eredményeket, de együttes erővel többre mentek. Egyeseknek hírnevet, másoknak dollármilliókat, megint másoknak pedig boldogságot hozott a szerelem.

BAMA

Mert vajon mi lett volna Michael Dougles-szal Cathrine Zeta-Jones nélkül? A vad orgiákról és szoknyapecérkedéseiről elhíresült színész vajon meddig bírta volna egy rendes, családcentrikus asszony nélkül, aki ráadásul elismert színésznő is? De Dougles behódolt, és könnyített sorsán: így öreg korában is lesz mellette egy szerető társ, akire támaszkodhat, aki gondját viseli.

Valószínűleg nem ebből a megfontolásból ment hozzá Demi Moore a nála jó pár évvel fiatalabb szerelméhez, Ashton Kutcherhez, de akár még ez is egy jó ok lehet. Az igazi indok azonban ennél jóval egyszerűbb: a szerelem. És Demi – buzgó boldosághormonjainak és persze némi botoxnak köszönhetően – hozzáfiatalodott férjéhez. Neki tehát szerelmet és mínusz tíz évet, Ashtonnak pedig hírnevet, dollármilliókat és 3 leánygyermeket hozott házasságuk.

Persze vannak olyan sztárpárok is, akiknél sem a korkülönbség vagy a természetükből fakadó megújulási kényszer nem játszott szerepet a párválasztásban. Jay-Z és Beyonce például olyannyira érdek nélkül házasodtak, hogy kapcsolatuk elején már mindketten ismertek voltak.

Az már csak hab a tortán, hogy frigyük további dollármilliókkal, lemezszerződésekkel és filmszerepekkel gazdagította az amúgy sem unalmas életüket.

Képgalériánkban sztárpárok, akik kiegészítik egymást >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva