Sztárvilág

2009.06.18. 16:36

Erdélyi Mónika az összeomlás határán

Fél évvel a szakítás után úgy tűnik: újra összecsapnak Mónika feje felett a hullámok. Magánélete és üzleti vállalkozása romokban. A sztárműsorvezető újra átéli, amit tíz éve: csak magára számíthat. Vajon hogyan boldogul?

BAMA

Mónika valóban nehéz korszakát éli. Műsora átmenetileg (?) szünetel, párját 6 hónapja elhagyta, az otthoni teendőkkel pedig egyre nehezebben boldogul. Bár korábban úgy nyilatkozott, nincsen szüksége senkire, úgy tűnik, mégiscsak jól jönne mellé egy férfi...

Magánéleti...

Egykori párjával, Mukli Gyulával 5 évig éltek együtt, majd az állandó veszekedések és nézeteltérések miatt szétváltak útjaik. A kapcsolat többek között azért is ment tönkre, mert Mónika szerint ő mindig csak adott, cserébe viszont semmit sem kapott. Úgy tűnik, a férfi nem csak szeretőként, de apaként sem bizonyul hibátlannak: ahelyett, hogy többet segítene Mónikának, csupán kéthetente látogatja meg közös lányukat, a másfél éves Olíviát, fokozatosan eltávolodva ezáltal a családtól – így a magára maradt kismama csak édesanyjára és nagyobbik lányára, Vikire számíthat.

Mónika egyszer már volt hasonló helyzetben. Első házassága is hasonlóképpen romlott meg, és akkor is magára maradt. Akkori helyzetéből azonban szerencsésen kilábalt. Ki tudja, hogy most mit hoz a jövő?

Szervezete nem bírja tovább a terhelést?

Mónikát nem csak lelkileg, de testileg is megviselik a történtek:
"Ha az embert lelki gondok gyötrik, nehezebb odafigyelni a rendszeres étkezésre, így hol fel-, hol lemennek rólam a felesleges kilók. Az első szülésem után hetekig koplaltam, és így sikerült leadnom a súlyfelesleget. De ezt most nem tehetem meg, mert félő, hogy a szervezetem nem bírja tovább a terhelést.” - panaszkodott a műsorvezető.

...és gazdasági válság

„A gazdasági válságot az én vállalkozásaim is megérezték, sok gond van az üzleteimmel is, egyedül pedig nem tudok megbirkózni mindennel.” – vallja be a sztár. Helyzete némiképp javul majd, ha – a híresztelésekkel ellentétben – újraindul műsora. Legutóbb ugyanis azzal vádolták, magánéleti gondjai miatt többé már nem hiteles.

Ajánljuk még:

- Erdélyi Mónika búcsúzik és visszavonul >>>

Mónika egyszer már volt hasonló helyzetben. Első házassága is hasonlóképpen romlott meg, és akkor is magára maradt. Akkori helyzetéből azonban szerencsésen kilábalt. Ki tudja, hogy most mit hoz a jövő? -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva