Sztárvilág

2009.06.01. 07:00

Férfi volt Szabó Győző menyasszonya!

A színész megalázó gázsit kapott volna, ezért inkább úgy döntött: lemond az őt illető fizetésről. Legújabb filmje, az Intim fejlövés kevés pénzből készült, mégis kiváló színészek sorakoztak fel a rendező mögött. A film sajtótájékoztatóját Michelle Wild, az egykori pornószínésznő vezényelte le.

Kiskegyed Online

„A médiából mindenhonnan csorog a fejünkre a szex, ezért úgy gondoltam, kellene csinálni egy őszinte filmet erről a problémáról” – mondta Szajki Péter, az Intim fejlövés rendezője a film sajtótájékoztatóján. A 73 perces mozi négy férfi életét meséli el, akinek nagy fordulat következett be szexuális életében. Gábor karakterét megformáló Győző például esküvője előtti napon tudja meg, hogy menyasszonya igazából férfi: 18 évesen operáltatta magát nővé…

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Férfi volt Szabó Győző menyasszonya!
[/caption]A sztriptízbár fogságában

Ő és a többi szereplő egy sztirptízbárba menekülnek, ahol megoldást keresnek problémájukra. Hiába. A sajtótájékoztatót levezénylő Michelle Wild (Vad Kati) a történet kapcsán elmondta, ő is dolgozott ilyen helyen és soha nem értette, miért nem „élni” térnek be a férfiak egy sztriptízbárba, mi az oka annak, hogy a világ összes fájdalma kiül az arcukra. Az Intim fejlövés - ami az idei Magyar Filmszemlén már megnyerte a közönséget és a szakmát is -többek között ennek a jelenségnek a hátterébe enged betekintést.

A négy férfi főszereplőt Szabó Győző, Huszár Zsolt, Gáspár Tibor és Kovács Lehel alakítja, akik mellett feltűnik Nagy-Kálózy Eszter, Gáspár Kata, Botos Éva és Nagy Zsolt is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva