Sztárvilág

2009.06.22. 15:52

Gregor Bernadett egyelőre cáfolja terhességét

Bár sokat sejtető fotók jelentek meg a minap Gregor Bernadettről, egyelőre azonban cáfolja, hogy terhes. Pedig a képeken jól látható gömbölyödő hasa, ruhája és kézmozdulata is azt sugallja, hogy babát vár.

BAMA

Egy éve már annak, hogy a csinos színésznő legújabb szakításáról cikkeztek az újságok: tavaly júniusban ugyanis Gregor otthagyta férjét, Somogyi Istvánt. Az ok a férfi félrelépése volt, ami Bernadett vetélésénél is közrejátszott. Kiderült ugyanis, hogy a színésznő az érzelmi sokk miatt vesztette el négy hónapos magzatát.

Flört egy kollégával?

Bár tavasszal egy újabb flört kapcsán merült fel a színésznő neve - fiatal kollegájával, Szabó Mátéval hozták hírbe - a műsorvezető az egyik kereskedelmi csatorna reggeli adásában hangsúlyozta: csupán munkakapcsolat van köztük... Berni férje nem reagált a történtekre.

Berni mindig is családcentrikus volt

Ha sikerül valóban új alapokra helyezni a kapcsolatot, boldogságuk egy újabb gyermekkel még teljesebbé válhat. Erre minden esély megvan, hiszen barátai elmondása szerint Berni mindig is rendkívül családközpontú volt - már évekkel ezelőtt mondogatta, hogy több gyermeket szeretne... Ha igaz a hír, akkor a fekete démonnak ez az álma is valóra válhat. Egy újabb trónörökös érkezésével ugyanis háromra bővülhetne az örökösök száma Gregoréknál...

Társfüggő lenne?

A színésznő - elnézve magánéletének eddigi alakulását - sosem bírta egyedül. Mindegy, hogy színész, üzletember vagy énekes, aki megcsalja vagy veri, de valakinek mindig lennie kell mellette.

Első férje tüdőgyógyász volt, aki elvállalt egy külföldi munkát, ahová nem mehetett vele az akkor már Bencével (13) várandós színésznő. Ezután jött össze Görbe Nóra színésznő férjével, Gát György producerrel, aki a válása után el is vette őt, de kapcsolatuk hamar tönkre ment. Mindenki meglepetésére szerelemes lett Zámbó Jimmybe, de vele azért szakított, mert az énekes nem volt hajlandó elválni miatta. Ezután a többgyermekes Erdélyi László oldalán kereste a boldogságot, ám a férfi többször megverte… És jött Somogyi István, akivel (sem) mindig rózsaszín az élet, de talán most megváltozik valami...

Ajánljuk még:

- Gregor Bernadett és a brutális szexjelenetek >>>

Első férje tüdőgyógyász volt, aki elvállalt egy külföldi munkát, ahová nem mehetett vele az akkor már Bencével (13) várandós színésznő. Ezután jött össze Görbe Nóra színésznő férjével, Gát György producerrel, aki a válása után el is vette őt, de kapcsolatuk hamar tönkre ment. Mindenki meglepetésére szerelemes lett Zámbó Jimmybe, de vele azért szakított, mert az énekes nem volt hajlandó elválni miatta. Ezután a többgyermekes Erdélyi László oldalán kereste a boldogságot, ám a férfi többször megverte… És jött Somogyi István, akivel (sem) mindig rózsaszín az élet, de talán most megváltozik valami... -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva