Sztárvilág

2009.06.19. 07:00

Győzike lánya megvadult!

Nővére, Evelyn oldalán, középső ujját a magasba emelve árulta el véleményét a világról Gáspár Virág. A kislány még kisgyermekként került a média világába, ami hírnevet és rajongókat hozott neki. Talán a hirtelen jött népszerűség tett ennyire keresztbe Virág fejlődésének?

Kiskegyed Online

Gáspár Virágnak elege lett. Nővére, Evelyn internetes oldalán, szemben a kamerával mutat be mindenkinek, aki kíváncsi rá. Virág énképe igencsak torzulhatott a sokéves médiaszereplés miatt – állítja róla dr. Ranschburg Jenő, pszichológus.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Győzike lánya megvadult!
[/caption]Harcban a világgal!

A szakember szerint Gáspár Győző kisebbik lánya harcban áll a világgal. Még kisgyermekként került a média világába és szülei jóváhagyásával éveken át a kamerák kereszttüzében élt – összegezte a Bors.

Öntörvényű kislányként vált sztárrá, és nem is akar megválni ettől a szereptől. A cumizásról sem szokott le még, pedig hamarosan iskolába megy, és az indulatait sem tudja féken tartani. A pszichológus szerint mindezért a korai médiaszereplés okolható…

Kapcsolodó anyagok:

- Győzike: nem fojtogattam, megcsókoltam >>>

- Bulímiás lett Győzike >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva