Sztárvilág

2009.06.22. 12:48

Hollywood legelvetemültebb hisztérikái

Miben hasonlít egymásra Paris Hilton, Madonna, Naomi Campbell és Celine Dion? Mind a négy hollywoodi híresség labilis idegzetű, kiszámíthatatlan, és képes a leglehetetlenebb helyzetekben látványos és hangos jeleneteket rendezni.

BAMA

Az egészséges hiszti természetesen hozzátartozik a sztárok életéhez: imázsához és hiúságához. Egyes sztárok azonban – mintahogy sok mást is – sokszor túlzásba viszik a hisztériát. Üvöltöznek, toporzékolnak, csapkodnak, rúgnak, ütnek, ha valami nem a kényük-kedvük szerint alakul….

A Batman-filmek sztárja Christian Bale nemrég azzal cáfolt rá jó hírére, hogy csúnyán kiosztotta a Terminátor egyik operatőrét, amikor az - véletlenül - belesétált az egyik jelenetbe.

De hisztis és elviselhetetlen dühkitöréseivel nehezíti meg a kollégái életét Teri Hatcher is, a Született feleségek Susanje. A színésznő szinte menetrendszerűen toporzékol a forgatási szünetekben, mivel mindig történik valami, ami szerinte üvöltésre ad okot...

A leghíresebb hisztikirálynő azonban kétség kívül Naomi Campbell. A párductestű modell nemrég még a börtönhöz is közel járt, miután megtámadott egy rendőrt. Mert akkor éppen nem volt jó passzban…

Hasonló cipőben járt Paris Hilton is, már ami a kirohanást illeti: egyszer egy (szegény) rajongója csupán önmaga hasonmásának nézte, amiből óriási csete-paté kerekedett. A Hiltonlánc üdvöskéje öklét rázva próbálta móresre tanítani megszeppent imádóját, aki meghunyászkodva és a szégyentől rákvörösre pirulva otthagyta toporzékoló kedvencét.

Képgalériánkban a sztárvilág legelvetemültebb hisztérikái >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva