Sztárvilág

2009.06.08. 11:41

Kilenc év után egyedül a Barátok közt Zsuzsája

A Barátok közt szappanopera sztárja mostanság mindenhol kísérő nélkül mutatkozik. Csomor Csilla a hírek szerint szakított párjával.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A népszerű színésznő valóra váltaná álmát: anya szeretne lenni!
[/caption]Csomor Csilla nem véletlenül jelenik meg mostanság egyedül a különféle rendezvényeken. A Blikk egy partin értesült a hírről: a színésznő kilenc év után szakított párjával! A lap úgy tudja, a köztük lévő konfliktus forrása az, hogy a férfi már nem akart gyereket.

Különös megegyezés

Csilla – aki sohasem titkolta, hogy vágyik már egy csemetére – a 63 éves József oldalán nem tapasztalhatta meg az anyaság örömét, mivel a férfi már kapcsolatuk hajnalán tisztázta: nem akar gyermeket vállalni. Azt viszont még nem tudni, hogy Csomor Csilla elégelte meg a várakozást, vagy József hozta meg azt az áldozatot, amiről korábban Csilla beszélt.

A felettébb különös megállapodásuk szerint ugyanis József annyira szereti Csillát, hogy inkább átengedi szerelmét egy másik férfinak, csak hogy a színésznő valóra válthassa álmát, és édesanya legyen.

További cikkeink:

- Csomor Csilla miatt őrjöngtek a nézők! >>>

- Szabó Erika megszenvedi a szakítást >>>

- Nagy visszatérés és nagy búcsú a „Barátok közt”-ben >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva