Sztárvilág

2009.06.03. 12:55

Kiszel Tünde DNS-vizsgálatot követel!

Elege van a vádaskodásból Kiszel Tündének és DNS-vizsgálatot kér, hogy bebizonyítsa: gyermekének édesapja valóban Lukács László, a világhírű operaénekes.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A DNS-vizsgálat után minden kiderülhet.
[/caption]Kiszel Tünde a DNS vizsgálattól várja igazának hitelesítését. Tünde eddig azért nem „kényszerítette” egykori szerelmét a vizsgálatra, mivel a férfi – karrierje érdekében – nem akarta felbolygatni a múltat. A bugyi-gyűjteményéről elhíresült közszereplőnél azonban betelt a pohár – egy napilap ugyanis megint feszegetni kezdte a témát, és fantomnak nevezte a Tünde által kikiáltott édesapát – és kislánya, Donatella érdekében úgy döntött, hogy hivatalosan is igazolja: Lukács László, operaénekes az édesapja kislányának



Ma is jóban vannak!

Tünde úgy véli, hogy nem lesz nehéz volt párját rávenni a segítségre, mivel ma is jóban vannak. Igaz, nem túl gyakran, de szoktak találkozni, beszélgetni. A férfi Németországban él és dolgozik, állítólag minden nap próbál, hiszen rengeteg fellépése van. Kiszel azonban reméli, hogy Lukács minél hamarabb időt szakít a vizsgálatra és végre kiderül az igazság!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva