Sztárvilág

2009.06.27. 15:55

Kunovics Katinka: Szex és fogyás

Sorokba foglalta élete legnehezebb időszakát Kunovics Katinka. A Romantic énekesnője segítene ezzel sorstársain. Azoknak az embereknek, akik túlsúllyal küzdenek és rendszeresen evésbe fojtják bánatukat.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Katinka sokszor megküzdött már az alakjáért!
[/caption]Kunovics Katinkának évek óta problémái voltak a súlyával. Igaz, évekkel ezelőtt egyszer már sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől, ám amint problémák adódtak az életében, újra evésbe fojtotta bánatát. A kilók pedig rendületlenül visszajöttek. Az elmúlt hónapok kitartó erőfeszítéseinek köszönhetően azonban alakja ma már újra a régi: az énekesnő 70 kilót adott le. Élete legnehezebb időszakáról mesélt nekünk.

- Nem egyszerű döntés az embernek rászánnia magát egy testet, lelket megkínzó fogyókúrára.

- Norbival kezdődött minden. Megkerestem őt, és segített. Az ő közreműködésével kezdtem el a fogyókúrát és egy év alatt meg is lett az eredménye. Nagyon boldog voltam, hogy valóra vált az álmom. Majd valami megtört az életemben. És a kilók újra felszaladtak. Ez idő tájt bomlott fel a Romantic, és a szerelmemmel is szakítottunk. Ez pedig épp elég volt ahhoz, hogy újra evésbe fojtsam a bánatom.

- Mi segített az újrakezdésben?


- Telt-múlt az idő, és a dolgok rendeződtek. A Romantic megint összeállt (az egykori partner, Zsuzsi helyébe új énekesnő lépett Toldi Anna személyében) és a szerelmi bánatomon is túl vagyok.

Összeszedtem magam, és még egyszer belevágtam. Most – 70 kilónál tartok. Büszke vagyok rá, hogy sikerült.

- Mennyire volt nehéz helytállni az edzőteremben, a konyhában?


- Természetesen nem volt könnyű dolgom: napi másfél óra edzés, és az étkezésemre is nagyon odafigyeltem és figyelek most is. Reggelire gyümölcs, ebédre saláta és hús, illetve ha nagyon kívánom a szénhidrátot, akkor kevés barnarizst is eszem, este pedig – hat után persze semmit – szintén saláta hússal, köret nélkül vagy lecsó hússal. Ez a kedvencem.

- Most, hogy 70 kilót leadtál, az edzés ugyanolyan fontos szerepet játszik az életedben?


- Igen. Mivel génjeimnek köszönhetően könnyedén meghízom, ezért most sem hanyagolom el. Igaz, nem olyan intenzitással edzem, mint a kemény fogyókúrám idején. Most heti négyszer, de szintén más fél órát tornázok.

- Honnan jött az ötlet, hogy sorokba foglald fogyókúrád titkait?

- Már régóta érlelődött bennem a gondolat. Úgy éreztem, hogy sokat segíthetek azzal a hasonló sorsú társaimon, ha elmesélem, hogy velem mi történt, hogyan sikerült álmaim megvalósítása. Csak egészen idáig nem találtam olyan szakembert, aki segíteni tudott volna a könyv megírásában.

- Mennyire összeegyeztethető ez a munkáddal?

- Belefért. A Romantic-kal már járunk fellépésekre és készítjük az új lemezünket is. De szólóénekesnőként is kapok felkéréseket: klubokba, szabadtéri fellépésekre hívnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva