Sztárvilág

2009.06.05. 14:47

Labancz Lilla és Pamela Anderson erotikus kalandjai!

Az Álom.net sztárja egy filmforgatás kedvéért látogatta meg Pamela Andersont. Ám hírek szerint nem csak munkáról esett szó a találkozón. Pam örömmel osztotta meg szextitkait Lillával.

Kiskegyed Online

A két színésznő ősztől egy filmben fog szerepelni, ezért került sor a találkozóra. A Baywatch sorozat ünnepelt sztárja és az Álom.net című filmben nemrég feltűnt magyar szépség egy magyar produkcióban fognak együtt szerepelni.

Intim témák

Ám a találkozón nemcsak szakmai kérdésekről esett szó: Pamela szextitkaiba is bevezette Lillát illetve tanácsokat adott neki egyéb szexuális témákkal kapcsolatban – olvasható Blikkben. A fiatal lány büszkén mesélt tengerentúli kalandjairól hazajövetele után:

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Labancz Lilla és Pamela Anderson erotikus kalandjai!
[/caption]

„Nem terelte el a szót a pasiügyeiről sem, de hogy miket mesélt, az titok. Természetesen elmondtam neki azt is, hogy Magyarországon ő igazi szexszimbólum, rengeteg pasi szobáját díszíti a posztere.

Rákérdeztem, hogy csinálja, hogy tud mindig ilyen szexi maradni – nyilatkozott Lilla. Ő pedig adott pár praktikus tanácsot, s arra is adott ötleteket, hogy lehet pasit szerezni és megtartani. Elárulhatom: tudott újat mondani ezen a téren...” – titokzatoskodott a szép színésznő.

További cikkek a témával kapcsolatban:

- Elképesztő dekoltázsok >>>

- Szex az exekkel >>>

- Pamela Anderson rettenetes smink nélkül >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva