Sztárvilág

2009.06.05. 17:37

Meleg öccsét vezeti oltár elé Colin Farrell!

Kiáll homoszexuális öccse jogaiért Colin Farrell, s támogatja annak házasságát. Az ír színész teszi ezt annak ellenére, hogy szigorú katolikus neveltetésben részesült.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A család fontosabb Farrell-nek, mint a szigorú neveltetés.
[/caption]Colin Farrell toleráns ember. És ez nem csak azért igaz, mert két szerepéért (a Nagy Sándor, a hódító és az Otthon a világ végén) is jelölték a melegek korrekt médiaszerepléséért küzdő amerikai szervezet, a GLAAD éves díjára. Az ír színész testvére másságát is példaértékűen kezeli.

A jegygyűrűt is közösen vették

Colin Farrell homoszexuális öccse, Eamon ugyanis hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének, Stevennek, és nem más fogja az oltárhoz kísérni, mint bátyja, a világhírű 33 éves színész. A szigorú katolikus nevelést kapott ír fiú szembe megy országa törvényeivel, hiszen Írországban hivatalosan nem köthetnek házasságot meleg párok. Épp ezért azt még nem tudják, hol tartják a frigyet – írja a Hot!magazin.



- Felháborító, hogy ebben az országban még mindig ilyen vaskalapos törvények uralkodnak. Eamon megérdemli, hogy ugyanolyan jogok illessék meg, mint bárki mást! Egyelőre még nem tudjuk, hogy hol lesz az esküvő, csak azt, hogy biztosan meg lesz tartva. Amiben lehet, támogatom öcsémet, még a jegygyűrűt is együtt választottuk – mondta eltökélten az újságíróknak Colin Farrel.

További cikkeink:

- Colin és a salsa >>>

- Kiderülnek Colin Farrell titkai - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva