Sztárvilág

2009.06.27. 09:43

Miért zaklatják Várkonyi Andreát és Bochkort?

Igencsak felborult a híradós élete, amióta ismert sztár lett. Nem elég, hogy lépten-nyomon felismerik, és alig van egy perc nyugalma, de még őrült zaklatóktól is tartania kell. Szerencsére, legutóbb sikerült megálljt parancsolni Andrea különös udvarlójának, de ki tudja, hogy a jövőben kikkel kell megint szembenéznie

BAMA

Várkonyi Andrea – sok más híresség mellett – már többször megtapasztalhatta az ismertség árnyoldalát (is). Zaklatták már kéretlen rajongók, legutóbb pedig egy erőszakos imádóval akadt dolga. Az ismeretlen ismerős először csak a munkahelyén hívogatta, később azonban privát számát is sikerült megszereznie. Szerencsére azonban idejében sikerült megfékezni a fiatalembert – összegzett a Hot!

Aktfotók a zsebben

Bochkor Gábor, Andrea férje sem járt másként: visszafogottabb rajongói mellett egy őrült bombázó őt is sokszor megtalálta. A rádiós kitartó hódolója időt és fáradtságot sem sajnált arra, hogy mindvégig mellette legyen. Levelekkel és e-mailekkel bombázta Gábort, nem beszélve azokról a pucér fotókról, amit gyakran becsempészett egy-egy küldeményébe. Majd amikor szerelme viszonzatlanul maradt, még arra is képes volt, hogy félreinformálja a sajtót: az agresszív rajongó azt híresztelte lépten-nyomon, hogy Gábor nem gondoskodik a családjáról. 

Semmi sem számít

Gábor és Andrea szerelme azonban szent és sérthetetlen. Mivel mindketten tudják, hogy egyes rajongók mire képesek, ezért ezeket a dolgokat csak épp annyira veszik komolyan, amennyire szükséges. Megteszik a kötelező lépéseket a rendőrség felé, ha kell, de egymást nem támadják.

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Miért zaklatják Várkonyi Andreát és Bochkort?
[/caption]Bár néha ingatag

Persze bármennyire is idilli az összkép, azért nem volt ez mindig így. Kapcsolatuk hajnalán a barátok eleve halálra ítélték Bochkor és Várkonyi románcát, és amikor megszületett a kisbabájuk, majdnem beigazolódott az ismerősök állítása. Gábor a Bumeráng miatt mindig hajnalban kelt, és egyéb elfoglaltságai késő estig lekötötték. Emiatt – a hírek szerint – sokszor veszekedett a pár, de mára lenyugodtak a kedélyek.

Terítéken a szex

Olyannyira, hogy nemrégiben egy showműsorban még szexuális életüket is kiteregették a szerelmesek. Kiderült, hogy kettejük közül Andrea a bevállalósabb: míg ő el tudja képzelni a szerelmeskedést házon kívül, addig Bocsi konzervatívabb a testi szerelemben.  - Ágyon kívül igen, házon kívül azonban nem vállalom – állítja a rádiós.

További cikkek a párról:

Bochkor erotikus kalandjai + képgaléria

Bochkor és a pornós sztárok - képgaléria

Várkonyi Andrea nem fél a munkanélküliségtől + képgaléria

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva