Sztárvilág

2009.06.14. 07:00

Sári Évi, a vámpírbőrbe bújt angyal

Az énekes/műsorvezető/színésznő szerepet kapott a Vámpírok báljában. Évi nagyon örült a felkérésnek, hiszen nem is olyan régen, még csak álmodozott a színészi karrierről. Majd jött a műsorvezetés, végül a színpad.

Kiskegyed Online

Az ambiciózus lány már izgatottan várja a darab kezdetét. Készül is rá nagyon. Csábító napsugarak ide vagy oda, Évinek most egy darabig napozni sem szabad. Sőt, a szerep kedvéért még tűhegyes fogakat is be kell szereznie. No, nem kell rosszra gondolni. Nem egy radikális fogászati beavatkozáson kell átesnie Évinek. Csak egy műfogsort visel majd, amely tökéletes vérszívót varázsol belőle, amikor eljön az este…!

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Sári Évi, a vámpírbőrbe bújt angyal
[/caption]

Magda, a dög!

Évi a Vámpírok báljában Magdát, az egyszerű fogadóslányból vámpírrá változó hölgyet alakítja, egészen a nyár végéig. Hírek szerint az újdonsült színésznőnek kezdetben nagyon nehéz dolga volt.

Óriási kihívást jelentett számára, a fogsorral dalolni és beszélni, de mára belejött ebbe is. Ezekért a kis megpróbáltatásokért pedig kárpótolja, hogy szerepet kapott a darabban, hiszen mint mondja: „…csodálatos és egyben hátborzongató érzés, hogy a teljesen elmaszkírozott kollégák között élhetek a nemzetközi hírű díszletek árnyékában”.

További érdekességek:

- Itt a kullancsinvázió >>>

- Titkos szertartások Hollywoodban >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva