Sztárvilág

2009.06.26. 15:08

Szellő István egyre boldogtalanabb

Szellő István boldogtalan élete, Kate Winslet merész vágyai, Paris Hilton kipenderítette barátját, Keanu Reevest pedig vádolják – a Fanny eheti sztárhíreiben.

BAMA

Sokáig mindenki úgy tudta, hogy két sikertelen házasság után a szép utaskísérő, Renáta oldalán Szellő végre megtalálta a boldogságot. Nemrég azonban kiderült, hogy Renáta hazaköltözött a szüleihez. A csavar a történetben azonban az, hogy a híradós barátnője állapotos, ráadásul ikergyermekeket hord a szíve alatt. Ha szakításuk végleges, akkor sincs minden veszve. A jóképű híradós kijelentette: akkor is gondoskodni fog gyermekeiről.

Az Oscar diadala

Kate Winslet rövid időre szeretne visszavonulni, de nem akar teljesen eltűnni. Úgy érzi, egészen más jellegű feladatra van szüksége. Szívesen játszanak színházban, és musicalben is örömmel bizonyítana. Igaz, pályája kezdetén már volt lehetősége megcsillogtatni énekhangját: dalolászott a Románc és cigarettában, a Mennyei teremtmények-ben – amelyben a Bohémélet-ből adott elő egy áriát -  az Irisben és a Hamlet-ben, illetve a Karácsonyi ének című filmhez is ő énekelte fel a főcímdalt, amit ki is adtak kislemezen.

Paris Hilton kipenderítette barátját

A szőke örökösnő megelégelte barátja, Doug Reinhard kicsapongásait, és szakított vele. A pár március óta volt együtt, de Paris családja nem nézte jó szemmel kapcsolatukat. A közvetlen szakításnak mégis személyes oka lehetett. Szemtanúk szerint Paris valami miatt kiborult egy szórakozóhelyen. Másnap Doug már nem tudott bemenni a lakásba…

Négy gyermek a kontójára

Nagy bajban van Keanu Reeves. A jóképű színésznek akadt már dolga őrült rajongókkal, ám ez utóbbi mindenkit felülmúl. Keanut azzal vádolja egy fanatikus imádója, hogy négy gyermeket szült neki… A nő pedig olyannyira komolyan gondolja mindezt, hogy még bírósághoz is fordult tartásdíj reményében. A sztár menedzsere szerint valami baj lehet a nő elméjével, mert Keanuról sok mindent el lehet képzelni, de ilyen hosszú kapcsolatot még ő sem tudott volna titokban tartani...

Még több sztárpletyka >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva