Sztárvilág

2009.06.26. 07:00

Törés nélkül úszta meg motorbalesetét a Barátok közt Botondja

A Barátok közt sármos ifjonca rutinos motoros. Hári Richárd talán ennek köszönheti, hogy veszélyes hobbija eddig nem vezetett komolyabb sérüléshez.

Kiskegyed Online

Nem keresi a veszélyes helyzeteket a Barátok közt sorozat ifjú sztárja, de azért néhanapján rátalálnak. Nem véletlenül, hiszen Hári Richárd kedvenc hobbija a motorozás, amiről senki kedvéért nem hajlandó lemondani.

Tizenkét év alatt kellő rutinra tettem szert. Az elmúlt évek már balesetmentesen teltek. Jelenleg egy ezer köbcentis motorral járok, de a városban nem száguldozom – árulta el a Hot! Magazinnak Ricsi, akinek szülei néha nem mindennapi izgalmaknak vannak kitéve. A fiatal színész a lapnak ugyanis elmesélte egyik balesetének részleteit.

Már nem tudott lefékezni, amikor egy munkásokkal teli kisbusz éppen megfordult, így motorjával egész egyszerűen alájuk csúszott. Csak a gondviselésnek köszönhette, hogy törés nélkül úszta meg a kalandot. A népszerű Ricsit azonban nem tántorította el hobbijától az eset, azóta is járja felfedező útjait az országutakon.

Ajánljuk még:

- Müller Attila megverte Kamarás Ivánt! >>>

- Leszbikus kalandba keveredett a Barátok közt egykori sztárja! >>>

- Szőke Zoltán az ezotériához fordult >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva