Sztárvilág

2009.06.12. 17:11

Tragédia? Férfivé operáltatta magát Cher lánya!

Chastity Bono eddig sem tagadta másságát. Azt azonban, hogy ennyire komolyan gondolja, még gyönyörű édesanyja sem gondolta. Bono azonban most mindenkit szembesített a ténnyel: férfinak érzi magát, és kész!

Kiskegyed Online

Nemet változtatott Cher lánya! Chastity Bono férfinak érzi magát, és ezért döntött a műtétek mellett! A melegjogi aktivista már két évtizede bejelentett családja és a nyilvánosság előtt is, hogy saját neméhez vonzódik!

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Tragédia? Férfivé operáltatta magát Cher lánya!
[/caption]Könyvet is írt róla!

A mássággal kapcsolatban egy könyvet is írt, amit homoszexuálisoknak, leszbikusoknak és azok családtagjainak szánt. Írásában többek között kitér arra is, hogyan jött rá, hogy más, mint a többiek. Második könyvében pedig arról számol be, hogy mennyiben változott meg kapcsolata szerelmével, Joannal és annak szüleivel, miután nyilvánosságra hozta, hogy leszbikus.



Cher és a néhai Sonny Bono gyermeke „azért hozta ezt a bátor döntést, hogy valódi identitásának adózzon”. Neme megváltoztatásától azt reméli, hogy „megnyitja az emberek szívét és megváltoztatja a hozzáállásukat ehhez a témához” – mondta a reality tévésztár szóvivője.

További érdekességek a témáról:

- A legmelegebb jelenetek >>>

- Fény derült a homoszexualitás okára >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva